Dan Zaharia a câștigat concursul de director pentru Liceul „Vasile Sav”

HomeSocial

Dan Zaharia a câștigat concursul de director pentru Liceul „Vasile Sav”

 

Dan Zaharia

Joi, 20 octombrie, la concursul pentru directori și directori adjuncți din unitățile de învățământ romașcane au mers la Inspectoratului Școlar să susțină probele orale candidații pentru Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Colegiul Tehnic „Danubiana” și Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

La Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, la concurs s-au înscris Magdalena Gheorghiță și Dan Zaharia – pentru funcția de director, Alexandru Onel și Lăcrămioara Ploșniță – pentru funcția de director adjunct. Magdalena Gheorghiță este primul candidat din Roman care a fost respins la această probă orală. Ea a obținut 41,25 de puncte la proba scrisă, 37,50 de puncte la evaluarea CV-ului și doar 25,90 de puncte la prezentarea ofertei managerial, fiind respinsă la această probă. Oricum, Dan Zaharia, actualul director, a luat per total un punctaj mai mare: 45 la proba scrisă, 43,75 la evaluarea CV-ului și 48,30 la prezentarea ofertei managerial. Practic, acesta își va păstra funcția.

Joi, 20 octombrie, la Inspectorat au fost prezenți pentru a susține probele orale și candidații de la Colegiul Tehnic „Danubiana” – Cristina Păun și Nicușor Pop, pentru funcțiile de director adjunct. Leonard Vacaru, actualul director plin, a picat la proba scrisă. Cristina Păun a obținut 49,375 de puncte la proba scrisă, 45 de puncte la evaluarea CV-ului și maximul de punctaj la prezentarea ofertei manageriale. Maxim la această ultimă probă a primit și Nicușor Pop, care a mai obținut 46,25 de puncte la proba scrisă și 43,75 de puncte la evaluarea CV-ului. Ambii au fost admiși.

Emoții prea mari nu au fost nici în ceea ce privește conducerea Colegiului Tehnic „Miron Costin”, unde Ana Maria Zăloagă a optat pentru funcția de director și Ana Maria Agape și Cristinica Sava – pentru funcția de director adjunct, toți candidații fiind admiși. Ana Maria Zăloagă a obținut note maxime la evaluarea CV-ului și la prezentarea ofertei manageriale, iar la proba scrisă a luat 43,125 puncte, fiind declarată admisă. Ana Maria Agape a obținut 44,375 de puncte la proba scrisă, 40 de puncte la evaluarea CV-ului și 46,50 puncte la prezentarea ofertei manageriale. Pentru Cristinica Viorica Sava, care a optat tot pentru funcția de director adjunct, punctajul final a fost de 135,250 puncte, însemnând că a obținut 42,50 puncte la scris, 43,75 puncte la CV și 49 de puncte pentru oferta managerială. Ambele candidate pentru funcția de director adjunct au fost admise, însă la Colegiul „Miron Costin” există un singur post disponibil, care, practic, va fi obținut de Cristinica Sava.

Vineri, 21 octombrie, vor susține probele de interviu și evaluare a CV-ului: Luminița Boloca – pentru funcția de director la Școala „Calistrat Hogaș”, și Viorel Rusu pentru funcția de director adjunct la aceeași școală.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0