Prima paginăCultural

Cursuri de film cu Stela Popescu, la Roman

Dimensiune text

Școala de actorie „Pygmalion”, a cărei preşedintă de onoare este îndrăgita actriţă, organizează preselecţie la Roman pentru cursuri de film. Cursurile vor avea o durată de şase săptămâni şi se vor finaliza cu un examen şi un film de scurt metraj pentru fiecare copil. Evaluarea candidaţilor este făcută de actriţa Stela Popescu.

Sala mică a Casei de Cultură din Roman va fi gazda, în acest weekend, a unei preselecţii pentru cursuri de film organizate de Școala de actorie-film „Pygmalion” din Bucureşti. Pygmalion Film este o şcoală particulară, înfiinţată în anul 2002, care se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta între 7 şi 20 de ani, interesaţi să interpreteze roluri în filme de scurt metraj şi seriale TV. Preşedinta de onoare a Școlii de actorie-film „Pygmalion” este îndrăgita actriţă Stela Popescu, ce va fi prezentă la sfârşitul acestei săptămâni la Roman. Sâmbătă, între orele 17.00 şi 18.00, este programată înscrierea candidaţilor, iar duminică, de la ora 16.00, vor fi selectaţi cei care se vor iniţia în cursuri de actorie-film.

Prin programul de pregătire se urmăreşte dezvoltarea calităţilor artistice native şi capacităţii imaginative ale copiilor şi adolescenţilor. Cursanţii vor învăţa noţiuni generale de actorie, improvizaţie, dicţie şi expresivitate.

Cursurile se desfăşoară la Roman, au o durată de şase săptămâni şi se finalizează cu un examen şi un film de scurt metraj pentru fiecare copil. Examenul constă în evaluarea modului în care fiecare cursant interpretează rolul pe care l-a avut de jucat în scurt metraj. Evaluarea candidaţilor este făcută chiar de actriţa Stela Popescu. Filmele realizate vor fi difuzate de televiziunea Money Channel. Reprezentanţii Școlii de actorie-film „Pygmalion” şi-au făcut promovare în şcolile şi liceele romaşcane şi îi aşteaptă pe cei interesaţi să vină pentru înscrieri la Casa de Cultură.

COMENTARII

WORDPRESS: 0