Cursanții școlilor de șoferi vor avea voie să circule și pe străzile aglomerate

HomeActualitate

Cursanții școlilor de șoferi vor avea voie să circule și pe străzile aglomerate

 

Circulația autoturismelor conduse de cursanții şcolilor de şoferi se va putea face și pe principalele artere ale municipiului. În ședința de Consiliu Local de joi, 30 martie, se propune modificarea orarului  în care este interzisă circulația acestor autoturisme pe străzile aglomerate.

Astfel, se propune să se interzică circulaţia autoturismelor aparţinând şcolilor de şoferi de luni până vineri (exclusiv sărbătorile legale), orele 7.00 – 9.00 și între orele 12.00 -14.00, pe următoarele artere: bulevardul Roman Mușat (din Favorit –  intrarea în municipiul Roman, până la intersecția cu bulevardul Republicii); strada Tineretului; strada Cuza Vodă (între străzile Dobrogeanu Gherea și Oituz); strada Bogdan Dragoș (tronson cuprins între intersecția cu bulevardul Roman Mușat și intersecția cu strada Tineretului); strada Oituz (tronson cuprins între intersecția cu bulevardul Roman Mușat și cu strada Cuza Vodă); strada Libertății (tronson cuprins între intersecția cu bulevardul Roman Mușat și intersecția cu strada Cuza Vodă) și pe Aleea Unirii (în spatele Casei de Cultură a Sindicatelor).

Până acum, circulaţia autoturismelor aparţinând şcolilor de şoferi era interzisă pe aceste artere între orele 7.00 și 17.00. Consilierii locali sunt cei care au ultimul cuvânt în a modifica sau nu programul circulației cursanților de pe școlile de șoferi. Nerespectarea dispoziţiilor se sancţionează cu avertisment sau amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1