Prima paginăSport

Cupa României: CSM Roman întâlnește miercuri Știința Miroslava

Cupa României: CSM Roman întâlnește miercuri Știința Miroslava

Dimensiune text

 

Miercuri, 13 septembrie, fotbaliștii echipei CSM Roman vor întâlni, pe stadionul „Moldova” din Roman, Știința Miroslava, în cadrul rundei a treia a Cupei României, partidă ce se va disputa de la ora 16.30.

În turul anterior, CSM Roman s-a calificat după ce a trecut, în deplasare, pe 22 august, de formația ACS Transdor Tudora, cu scorul de 4-1. Pentru Știința Miroslava, echipă care a promovat sezonul anterior în Liga a II-a, este primul meci în acest sezon al Cupei României. În campionatul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori, o dată în cupă și de două ori în campionat, de fiecare dată câștigând echipa din Miroslava.

În acest moment, CSM Roman ocupă primul loc în seria I a Ligii a 3-a, cu șapte puncte după trei etape, în timp ce Miroslava ocupă locul al 19-lea, penultimul, în prima serie a Ligii a 2-a, cu 4 puncte acumulate în primele șapte etape. Etapa trecută, CSM Roman a învins, pe teren propriu, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 4-1, în timp ce Știința Miroslava a pierdut cu 1-5, în deplasare, la CS Mioveni.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0