Cupa Jandarmeriei la minifotbal „In Memoriam Toma Constantin”

Home

Cupa Jandarmeriei la minifotbal „In Memoriam Toma Constantin”

 

Cupa Jandarmeriei la minifotbal „Toma Constantin”, inițiată în 2016, a reunit și în acest an la Piatra Neamț peste 70 de jandarmi, din opt județe ale țării, într-o competiție sportivă dedicată jandarmului și sportivului de performanță Toma Constantin, al cărui nume îl poartă.

La ediția din acest an, zece echipe de minifotbal din cadrul Jandarmeriei Române s-au aliniat la start pregătite să câștige trofeul pus în joc. Competiția a debutat cu un moment de reculegere, iar după 26 de meciuri, disputate pe parcursul a două zile, cupa a fost câștigată, pentru al doilea an consecutiv, de echipa din cadrul Jandarmeriei Galați.

Activitatea competițională organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, împreună cu Asociaţia Sportivă „Petru Rareş” Club Piatra Neamţ, s-a desfășurat în perioada 19 – 20 octombrie la baza sportivă Adridan din municipiul Piatra Neamț.

„Vineri, 25 octombrie, se împlinesc patru ani de la dispariția fulgerătoare a subofițerului Toma Constantin. Camarad, sportiv de performanță și jandarm desăvârșit activa în Jandarmeria Neamț din 2007. Tomiță, cum îi spuneau prietenii, s-a stins din viață în urma unui episod de gripă atipică, la numai 42 de ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ „General de brigadă Constantin Stavăr”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0