Cupa Jandarmeriei la minifotbal, în memoria lui Toma Constantin

Home

Cupa Jandarmeriei la minifotbal, în memoria lui Toma Constantin

 

toma-constantinÎn perioada 22-23 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ împreună cu Asociaţia Sportivă „Petru Rareş” Club Piatra Neamţ şi cu sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ organizează Cupa Jandarmeriei la minifotbal „Toma Constantin”. Activitatea competiţională va avea loc la baza sportivă Adridan, din municipiul Piatra Neamţ, sub sloganul „Sportul pentru toţi”, eveniment la care vor participa 12 echipe din cadrul Jandarmeriei Române.

„Întreaga activitate se va desfăşura în memoria jandarmului şi sportivului de performanţă Toma Constantin, care, în urmă cu aproximativ un an, de Ziua Armatei Române, ne-a părăsit mult prea devreme la numai 42 ani. În semn de respect pentru familia lui Tomiţă, premierea va fi făcută de către soţia şi fetiţa acestuia, care vor veni tocmai din afara graniţelor ţării special pentru acest eveniment”, precizează un comunicat al Jandarmeriei Neamț.

În dimineaţa zilei de 25 octombrie 2015, plutonierul adjutant şef Constantin Toma, subofiţer din cadrul Detaşamentului Mobil de Jandarmi Piatra Neamţ, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgenţă Piatra Neamţ. Subofiţerul era în activitate din anul 2007 şi avea vârsta de 42 de ani.

„Un profesionist, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de jandarm, dăruit pe deplin familiei şi idealurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna la numai 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne, o soţie şi o fetiţă de numai trei ani”, a precizat locotenentul Marius Gămănuţ, din carul Compartimentului informare şi relaţii publice al Jandarmeriei Neamț.

cupa-jandarmeriei-la-minifotbal

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0