„Cupa Centenarului” la fotbal pentru juniori, organizată în Roman

Home

„Cupa Centenarului” la fotbal pentru juniori, organizată în Roman

 

 

Primăria Municipiului Roman și Club Sportiv Municipal Roman organizează Turneul de Fotbal Juniori „Cupa Centenarului”, în perioada 26 noiembrie – 20 decembrie.

„Competiția sportivă «Cupa Centenarului» este adresată elevilor din municipiul Roman și din comunele membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară «Roman Metropolitan» și are ca scop promovarea sportului și a fotbalului pe plan local, promovarea spiritului sportiv și încurajarea copiilor și tinerilor să facă mișcare. Evenimentul sportiv vizează următoarele categorii de vârstă: U10 (anul nașterii 2008 și mai tineri), U12 (anul nașterii 2006 și mai tineri) și U14 (anul nașterii 2004 și mai tineri)”, precizează un comunicat de presă al Clubului Sportiv Municipal Roman.

Înscrierea echipelor  în competiție se poate face în perioada 19 – 23 noiembrie, la e-mail csmroman@primariaroman.ro sau competitiisportive@csmroman.ro, fax 0233-734367 sau la sediul Clubului Sportiv Municipal din primărie – Piața „Roman Vodă” nr.1, etaj II, camera 62 (Serviciul Competiții Sportive).

Fiecare școală va putea participa la „Cupa Centenarului”  cu o singură echipă pe fiecare categorie de vârstă (U10, U12, U14). Formarea grupelor și întocmirea calendarului desfășurării jocurilor vor avea loc în data de 26 noiembrie, iar meciurile se vor disputa în perioada 26 noiembrie – 20 decembrie, la Sala Sporturilor din Roman.

La finalul competiției, în cadrul festivității de premiere vor fi premiate echipele clasate pe primele trei locuri la fiecare categorie de vârstă și vor fi înmânate premii și pentru: cel mai bun jucător al turneului, golgheterul turneului, cel mai bun portar al turneului. Premiile vor consta în cupe, diplome, mingi de fotbal și tricouri personalizate.

Documentele necesare înscrierii se pot descărca de pe site-ul Primăriei Municipiului Roman, secțiunea Servicii Publice – Club Sportiv Municipal Roman – Evenimente, anunțuri, comunicate sau accesând link-ul: http://www.primariaroman.ro/sp_csm_anunt.php. Informații suplimentare se pot obține la sediul Clubului Sportiv Municipal Roman – Serviciul Competiții Sportive sau la numerele de telefon 0233-734367 sau 0786-772050.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0