Prima paginăAdvertorialSlide news

CUMPARA USI PENTRU ACASA! – Tahagov Home Concept – pentru A(casa)!

CUMPARA USI PENTRU ACASA! – Tahagov Home Concept – pentru A(casa)!

Usile de interior comercializate de Tahagov Home Concept au o eleganta aparte, aducand un plus de valoare estetica oricarei locuinte, oferind caldura, naturalete si intimitate. Acestea sunt disponibile atat pe culori mate, care imita perfect vopseaua, sau pe finisaje ce imita textura lemnului (nuc, stejar, pin, artar, etc.). Acestea se disting printr-un design exterior elegant si indicatori de calitate inalti, ceea ce le aduce apreciere din partea clientilor. In producerea usilor se imbina cu pricepere materialele naturale si tehnologia moderna. Baza oricarei foi de usa de interior este lemnul stratificat de conifere, completat de elemente din mdf si finisaje deosebite din material PVC sau polipropilena.

In realizarea cadrului foilor de usa, oferite de Tahagov, se foloseste o tehnologie care face diferenta. Lamell Tech® este o tehnologie inovatoare pentru productia de lemn stratificat utilizata si dezvoltata de catre producatorul usilor comercializate Tahagov. Grinzile se obtin prin suprapunere si lipire prin presare a mai multor straturi de lemn natural de conifere. Fiecare strat este obtinut prin debitarea radiala a lemnului, iar adezivul folosit este o rasina speciala. Rezultatul este o structura rigida si stabila, in care deformarile si modificarile de volum ale fiecarui strat sunt anihilate de catre celelalte straturi. Apoi acestea se debiteaza in fasii de 10 cm, care se imbina intre ele, creand astfel structuri foarte solide, ideale pentru a fi folosite in productia usilor de interior. Tehnologia de fabricație Lamell Tech amelioreaza stresul din bara si previne distorsiunea.

Ca urmare a aplicarii acestei tehnologii, siguranta parametrilor geometrici ai usii este asigurata pentru intreaga perioada de exploatare. Pentru fabricarea produselor, se utilizeaza materiale, a caror calitate este confirmata de multiple certificari.

La fabricarea usilor se folosesc placi HDF sau MDF, infoliate, care placheaza lemnul stratificat obtinut prin tehnologia Lamell Tech.

De ce recomanda Tahagov Home Concept usile din lemn stratificat in comparatie cu usile din lemn masiv sau din PVC (termopan)?
– Este mult mai puternic.
– Este mai drept.
– Este mai uniform.
– Nu se mai deformeaza si nu putrezeste.
– Nu lucreaza in timp.
– Are proprietati izolatoare si ajuta la eliminarea puntilor termice din structuri si sub-structuri.
– Este o resursa regenerabila si prietenoasa cu mediul, fiind reciclabil in totalitate.
– Aplicatiile sunt diverse si se poate produce mai usor decat majoritatea materialelor folosite la structuri.
– Este durabil si robust.

MDF-ul este un produs derivat din lemn, foarte des folosit in industria mobilei si a usilor de interior.

Specialistii care produc usile comercializate de Tahagov au gasit solutia optima pentru realizarea unei usi practice si in acelasi timp cu un aspect deosebit folosind MDF sau HDF infoliat. MDF-ul infoliat este, asa cum rezulta si din denumire, o placa de MDF avand diverse forme, peste care se pune o folie de PVC sau polipropilena, de inalta calitate. Lipirea foliei de placa se face cu adezivi speciali, la temperaturi inalte, folosind prese cu membrana. Presa are posibilitatea sa urmareasca conturul piesei, folia putand fi aplicata si pe MDF profilat. Folia de PVC este mai groasa sau mai subtire, mata sau lucioasa. Poate fi colorata, poate avea modele geometrice sau abstracte, poate reproduce desenul lemnului, acesta putand fi și 3D (se reproduc porii și fibra lemnului).

Finisajele usilor de interior de la Tahagov sunt cu adevarat deosebite.

Desi este vorba despre o folie PVC sau polipropilena, aceasta imita perfect vopseaua sau furnirul natural. Folia folosita este de calitate superioara, se comporta foarte bine in timp, este rezistenta la zgarieturi si indicata pentru o folosire indelungata. Acest material nu isi schimba nuanta in timp, spre deosebire de furnirul natural. Usile acoperite cu folie PVC nu se incovoaie cand in casa este prea cald, nici nu se umfla din cauza umiditatii (ele pot fi exploatate in incaperi cu umiditate de pana la 60% constant ). Acest finisaj este mult mai rezistent la actiunile mecanice si se curata usor.

Este disponibil intr-o varietate de texturi si culori, spre deosebire de folia laminata,  care este foarte simpla si prea neteda la atingere. Atingand usile acestea fara sa stii ca sunt infoliate, este foarte greu sa percepi ca nu sunt vopsite sau prevazute cu furnir natural.

Dupa ce se imbina elementele din lemn stratificat cu panourile din MDF infoliat, rezulta foi de usa de interior solide, cu o greutate intre 20 si 30 kg, in functie de model. Datorita tehnologiilor folosite, la Tahagov, puteti gasi usi cu finisaje clasice sau moderne, prevazute cu sticla, oglinda grafit sau sticla neagra si chiar usi de dimensiuni atipice la comanda! Gasiti peste 50 de modele de usi de interior pe STOC, cu livrare si montaj in maxim 15 zile si alte cateva sute de modele, la comanda. Usile de interior se vor asorta cu usile de metal, parchetul sau decoratiunile comercializate de TAHAGOV!

Puteti admira usile, dar si parchetul, produsele din fier, decoratiunile, mobila pentru copii sau textilele pentru a(casa), in showroomul din Roman, Bulevardul Roman Musat, nr. 32 (langa Hotel Roman) si online pe www.facebook.com/Tahagov si in magazinul online www.tahagov.ro, care va fi lansat in luna octombrie 2021.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0