Cum se poate obține lemnul de foc de la subunitățile Direcției Silvice Neamț în această perioadă

HomeEconomie

Cum se poate obține lemnul de foc de la subunitățile Direcției Silvice Neamț în această perioadă

În această săptămână, Direcția Silvică Neamț a emis o informare referitoare la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor, pe care, în conformitate cu prevederile Codului Silvic, îl oferă spre vânzare prin subunitățile sale din județ.

Cantitatea de lemn urmează a fi distribuită în perioada 18 ianuarie – 28 februarie. În zona municipiului Roman, Ocolul Silvic Roman, de pe strada Costache Negri nr. 17, are un volum disponibil de lemn pentru foc destinat încălzirii locuințelor de 1.363 de metri cubi.

„Prețurile de valorificare variază între 60 lei/mc cu TVA și 285 lei/mc cu TVA în funcție de specie, sortiment și condiția de livrare, fiind prezentate detaliat pe site-ul Direcției Silvice Neamț, www.neamt.rosilva.ro , precum și la sediile primăriilor și ocoalelor silvice. Persoanele interesate pot depune cereri la ocolul silvic sau la primărie”, precizează reprezentanții Direcției Silvice Neamț.

Subunitățile din județ ale Direcției Silvice Neamț prin care se oferă în această perioadă spre vânzare lemn de foc pentru încălzirea locuințelor sunt următoarele:

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0