Prima paginăAdvertorial

Cum să combini meciuri de tenis și fotbal pe un bilet de pariuri

Cum să combini meciuri de tenis și fotbal pe un bilet de pariuri

Deşi este recomandat ca atunci când alegi să plasezi un bilet la pariuri sportive să foloseşti un singur sport, nu sunt deloc puţine pariurile combinate, unde vedem evenimente din fotbal şi din tenis la acelaşi loc. Tocmai de aceea, pe parcursul acestui articol vom stabili cum să combini predictii tenis şi fotbal pe un bilet de pariuri.

Cum se combină cele două sporturi pe un bilet de pariuri

Trebuie să ştii de la început că atât pariurile pe fotbal, cât şi pariurile pe tenis au cam aceeaşi rată de câştig, deci, din acest punct de vedere, nu există diferenţe vizibile.

Însă, la un pariu plasat pe fotbal, ai mult mai multe variante de pariere, de la pariurile clasice, cele soliste, pe goluri, rezultat la pauză sau final, şi aşa mai departe, şi până la pariurile combo, pariurile pe cornere, cartonaşe galbene, lovitura de începere, ce se va întampla prima dată în meci etc.

Din acest punct de vedere, pariurile pe fotbal oferă un avantaj destul de mare, spre deosebire de cele pe tenis. Însă, culmea, mulţi văd această paletă de pariere extinsă pentru pariurile pe fotbal drept un dezavantaj, pentru că s-ar „pierde în cote”, alegând să mizeze pe pariurile pe tenis, unde variantele sunt destul de limitate, iar cotele mari.

Însă nu asta ne interesează, ci cum se combină un bilet cu evenimente din tenis alături de evenimente din fotbal. Cu toţii ştim că în fotbal pot exista foarte multe surprize, când favoritele și acele pronosticuri sigure pe favorite care nu reuşesc să câştige în faţa unor outisderi, deşi toate calculele şi statisticile dădeau drept favorită una dintre echipe. Aşa e în fotbal, există surprize la tot pasul, surprize care din păcate pun beţe în roate pariorilor în căutare de câştiguri.

Tocmai de aceea poţi alege să mizezi pe cote ceva mai mici în fotbal, cote de 1.30-1.40, alegând pariurile pe goluri, cornere sau cartonaşe, iar cu ajutorul pariurilor pe tenis, unde surprizele sunt ceva mai rare, să îţi ridici câştigul, alegând să mizezi pe favoritele cu cote între 1.75 şi 1.90.

Mai poţi paria şi pe faptul că una din jucătoare, în special cea care nu este favorită va câştiga minim un set, astfel încât să ai o cotă mai mare. Conform statisticilor, marea majoritatea a jucătoarelor mai puţin favorite reuşesc să câştige cel puţin un set.

Aşadar, să concepi un bilet la pariuri cu evenimente din fotbal şi evenimente din tenis nu este deloc greu, însă, ca la orice bilet, ai nevoie de o analiză bine pusă la punct, astfel încât să îţi sporească şansele de câştig.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0