Cum să alegeți un laptop Lenovo ThinkPad ideal pentru dvs.

HomeAdvertorial

Cum să alegeți un laptop Lenovo ThinkPad ideal pentru dvs.

Toată lumea a auzit despre Lenovo ThinkPad, cea mai bine vândută marcă de laptopuri din istorie. Dar știți care este diferența dintre un model ThinkPad din seria T și unul din seria ThinkPad P? Sau că seria ultraportabilă ThinkPad X Series include o subserie X1 revoluționară de sisteme puternice și ușoare, care pot face totul? Dar despre ThinkBook? Sau despre mai puțin cunoscutele noastre serii ThinkPad A, E și L?

Dacă doriți să aflați mai multe despre gama de laptopuri Lenovo ThinkPad, ați ajuns la locul potrivit. Așadar, continuați să citiți ce spun cei de la Lenovo despre această serie de laptopuri emblematice.

Seria ThinkPad T

Seria ThinkPad T este seria emblematică a liniei Lenovo ThinkPad, cu o combinație de caracteristici de productivitate și securitate care fac din laptopurile din seria T preferatele utilizatorilor profesioniști și de afaceri din întreaga lume. Fie că achiziționați un laptop pentru dumneavoastră, 2-3 pentru mica dvs. afacere sau o flotă de sisteme portabile pentru utilizare la nivel de întreprindere, ThinkPad seria T este liderul de înaltă performanță.

Laptopurile din seria T sunt suficient de puternice pentru a înlocui orice PC desktop, cu unele dintre cele mai rapide procesoare Intel și AMD de pe piață. Cu toate acestea, sunt încă extrem de portabile – unele modele din seria T cântăresc mai puțin de 1,5 kg și oferă până la 20 de ore de lucru fără a fi conectate la priză. Și, la fel ca alte modele Lenovo ThinkPad și Lenovo IdeaPad avansate, laptopurile din seria T oferă modulul discret Trusted Platform Module (dTPM) pentru stocarea securizată a cheilor de criptare și a certificatelor digitale, precum și capabilități de gestionare IT la distanță (atât de la Intel, cât și de la AMD).

Seria ThinkPad X

Laptopurile Lenovo ThinkPad din seria X oferă puterea și funcționalitatea completă a unui PC, dar sunt probabil cel mai bine cunoscute pentru dimensiunile mici, cu ramă ultraportabilă, care încap în orice rucsac sau servietă. Aceste laptopuri Lenovo de cea mai bună calitate sunt apreciate de persoanele din mediul de afaceri și de alte persoane care călătoresc mult și care apreciază sistemele ușor de transportat și autonomia foarte mare a bateriei – dar care refuză să facă compromisuri în ceea ce privește performanța și fiabilitatea.

Seria X include populara linie ThinkPad X1, care este chiar mai subțire și se încarcă mai rapid decât alte modele din seria X. Laptopurile ThinkPad X1 Carbon cântăresc doar 1,5 kg și sunt construite pentru o portabilitate superioară, cu o construcție durabilă, dar ușoară, grafică integrată și mai multe opțiuni de procesoare cu consum redus de energie pentru a prelungi timpul de deconectare. Laptopurile ThinkPad X1 Extreme sunt puțin mai grele (aproximativ 1,7 kg) și se mândresc cu o subtilitate similară, dar le puteți configura cu ecrane cu rezoluție mai mare, procesoare mai rapide și grafică dedicată. Seria X are chiar și modele 2 în 1: ThinkPad X1 Yoga funcționează fie ca laptop, fie ca tabletă.

Seria ThinkPad P

Atunci când volumul de muncă este mare și critic, aveți nevoie de o stație de lucru cu putere de procesare și grafică de rezervă. Seria Lenovo ThinkPad P este cea mai bine vândută marcă de stații de lucru mobile de la Lenovo – suficient de portabilă pentru a fi luată pe drum, dar cu tehnologie avansată pentru a face față celor mai intense sarcini de calcul. De fapt, laptopurile din seria P sunt certificate ISV pentru a funcționa cu cele mai bune programe de inginerie, design și editare video din prezent.

Laptopurile din seria P sunt echipate cu unități de stocare uriașe, multă memorie RAM, opțiuni de afișare până la UHD/4K și porturi din belșug (HDMI, USB 3.1, Thunderbolt™ 3 și așa mai departe, în funcție de model). Puteți alege dintre cele mai rapide plăci grafice și unități centrale de procesare din prezent, inclusiv unele cu memorie ECC avansată care limitează drastic blocările sistemului. Și, la fel ca și alte laptopuri ThinkPad orientate spre afaceri, stațiile de lucru din seria P vă protejează datele cu numeroase funcții de securitate avansate.

Seria ThinkPad Yoga

Seria ThinkPad Yoga 2 în 1 combină renumita putere și fiabilitate a laptopurilor ThinkPad cu versatilitatea uimitoare a liniei noastre Lenovo Yoga și a balamalei sale unice de 360 de grade. Un sistem ThinkPad Yoga funcționează ca un laptop tradițional acasă și la întâlnirile de afaceri, sau puteți întoarce ecranul pentru a-l utiliza ca o tabletă pentru navigarea ocazională pe internet, luarea de notițe în deplasare și multe altele.

Atât seria ultraportabilă Lenovo ThinkPad X Series, cât și seria mai economică și ecologică ThinkPad L Series oferă modele cu configurația Yoga 2 în 1. În plus, denumirea de 2 în 1 ar putea fi mai bine numită 4 în 1, deoarece balama Yoga permite utilizarea dispozitivului în patru moduri diferite. Nu numai că există modul laptop și modul tabletă, dar îl puteți folosi și în modurile Stand și Tent.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0