Cum să alegeți cea mai bună oală crock pot pentru dvs.

HomeAdvertorial

Cum să alegeți cea mai bună oală crock pot pentru dvs.

Căutați să achiziționați un nou slow cooker pentru dvs. sau pentru un cadou? Vă întrebați cum să alegeți cel mai bun vas de gătit pentru dvs. sau pentru persoana iubită? Acesta este ghidul nostru despre cum să alegeți cel mai bun crock pot.

În zilele noastre puteți găsi slow cooker-uri în orice formă, dimensiune și caracteristică imaginabilă. Dar toate aceste alegeri pot fi destul de copleșitoare. Acesta este ghidul nostru cuprinzător despre cum să decideți ce slow cooker este cel mai bun pentru dumneavoastră.

Cel mai bun slow cooker pentru dvs. s-ar putea să nu fie cel mai bun crock pot pentru vecinul dvs. Începeți prin a vă pune aceste 3 întrebări pentru a descoperi cea mai bună oală de gătit.

Care este bugetul meu?

Există tot felul de opțiuni grozave de slow cooker, de la multi-cookers cu rumenire la un slow cooker care amestecă supa pentru dvs., DAR caracteristicile au un preț. Nu vă faceți griji dacă aveți un buget limitat. Există o mulțime de modele de crock pot accesibile, de toate dimensiunile, care vă vor permite să preparați rețete grozave de slow cooker la fel de bine ca și omologii lor mai scumpi. Dacă acesta este cazul, optați pentru un slow cooker de bază în mărimea de care aveți nevoie și sunteți gata de plecare.

Recomandăm cititorilor să aibă un slow cooker mare (6 litri sau mai mare) și unul mic (4 litri sau mai mic) pentru a putea găti cât mai bine majoritatea rețetelor noastre. Dacă acest lucru nu se află în bugetul dvs., împărtășim adesea un truc pentru a transforma aragazul lent de 6 sferturi într-o unitate mai mică, după cum este necesar, folosind un bol termorezistent în interiorul acestuia. SAU, puteți achiziționa un crock pot care vă permite să ajustați dimensiunea vasului.

O parte din bugetul dvs. este, de asemenea, să luați în considerare dacă veți investi într-un slow cooker pe termen mai lung cu o inserție ceramică sau dacă ați putea dori să sacrificați o anumită longevitate pentru o caracteristică indispensabilă, cum ar fi un strat antiaderent.

Dacă aveți un buget puțin mai mare, puteți începe să luați în considerare diferite caracteristici și opțiuni în funcție de nevoile dvs. Poate că vă doriți un slow cooker care să fie antiaderent și programabil sau, dacă călătoriți mult, vreți un model care să vă permită să îl transportați cu o singură mână. Folosiți următoarele două întrebări pentru a lua în considerare aceste caracteristici.

Ce îmi place să gătesc?

Există caracteristici pentru aproape orice nevoie. Gândiți-vă la tipurile de mâncăruri slow cooker pe care le adorați cel mai mult și alegeți cel mai bun model crock pot care să se potrivească nevoilor dvs.

Dacă vă place să gătiți tocănițe, ați putea lua în considerare cratița pe care atât de mulți o iubesc. Acesta vine într-un model manual și un model cu funcție programabilă.

Dacă vă place să gătiți fripturi și păsări de curte, ați putea prefera o unitate cu termometru pentru carne încorporat. Carnea tocată de vită este un element de bază în mesele la cratiță? O unitate cu rumenire poate fi un schimbător de joc.

Cum îmi folosesc cel mai mult slow cooker-ul?

Este slow cooker-ul dvs. în principal o economie de timp în timpul săptămânii pentru a pune cina pe masă? Este posibil să doriți un slow cooker programabil pentru a vă salva cina atunci când sunteți prins în trafic. Sau unul care ajustează timpul de gătire pentru a se potrivi cu programul dvs.

Poate că crock pot-ul este în principal un aparat care iese la joacă atunci când hrăniți o mulțime la o petrecere. Este posibil să doriți un slow cooker de bufet cu 3 vase sau unul care este cunoscut pentru faptul că poate călători bine în mașină.

Dacă vă gândiți la un cadou pentru un fanatic al campingului sau un student, ați putea lua în considerare să-i oferiți o unitate care să le permită să facă orice pas de rumenire în slow cooker. Aceasta face cu adevărat dintr-un crock pot o unitate „all-in-one”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0