Prima paginăAdvertorial

Cum funcționează speciala la Book of Rha?

Cum funcționează speciala la Book of Rha?

Probabil că nu există jucător de păcănele care să nu fi auzit şi să nu fi încercat vreodată arhi-cunoscutul joc Book of Ra. Book of Ra a fost unul din primele jocuri de tip păcănea ce a fost introdus în cazinourile stradale, chiar şi după atâţia ani rămânând în topul preferinţelor jucătorilor de păcănele din întreaga lume.

Însă, pe parcursul acestui articol nu vom vorbi despre popularitatea acestui joc Book of Ra, ci despre cum se joacă acesta, ce semnifică speciala jocului şi vom prezenta alte elemente importante pentru a putea înţelege cum funcţionează celebrul „Book of Ra”.

Cum funcţionează jocul Book of Ra?

Trebuie să reţii din start faptul că avem de-a face cu un joc destul de simplu, ce este dispus pe 5 role şi 3 rânduri. Avem de-a face cu un format clasic, format ce se întâlneşte la majoritatea jocurilor de noroc tip slot video.

Book of Ra este jocul ce are un singur simbol special, simbol ce are mai multe roluri. Simbolul special este denumit „Cartea lui Ra”, acesta având atât rolul de wild cât şi de scatter.

În cazul unui simbol wild, Cartea lui Ra va înlocui celelalte simboluri pentru a te ajuta la înregistrarea câştigului.

Din punct de vedere al simbolului scatter, Cartea lui Ra are rolul de a declanşa runda bonus în momentul în care prinzi minim 3 astfel de simboluri. Aşadar, aceasta este speciala de la Book of Ra.

Runda bonus este şi ea un element important, aceasta fiind cunoscută pentru câştigurile fabuloase pe care le poate oferi. În timpul acesteia ni se oferă 10 rotiri, alături de un simbol tip scatter suplimentar, acesta putând a se extinde, astfel încât să înregistreze câştiguri şi mai mari. De altfel, dacă în timpul acestor 10 rotiri îţi mai sunt oferite alte 3 simboluri scatter, vei mai primi încă 10 rotiri gratuite.

Liniile de plată reprezintă un element important în jocul de tip păcănea, acestea fiind combinaţiile câştigătoare, combinaţii ce arată cum să se aşeze simbolurile pentru a putea înregistra un câştig. În acest caz, pentru Book of Ra, avem 9 linii de plată, fiind cel mai util să pariezi pe toate liniile de plată pentru a putea avea şanse mai mari de câştig.

Aşadar, putem spune despre Book of Ra că este un joc tip slot video interesant, iar dacă prinzi o zi bună, te poţi bucura de câştiguri interesante.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0