Cum ar trebui să se potrivească pantalonii de costum

HomeAdvertorial

Cum ar trebui să se potrivească pantalonii de costum

Să știți cum ar trebui să vi se potrivească o pereche de pantaloni de costum este o abilitate esențială, pe care trebuie să o aveți în buzunarul de la spate. Dar chiar și pentru purtătorii de costume bine versați, navigarea prin ceea ce trebuie și nu trebuie să facă în ceea ce privește modul în care ar trebui să se potrivească pantalonii de costum poate fi puțin confuză.

La fel ca atunci când vă alegeți costumul, există destul de multe schimbări frecvente în materie de modă care apar în fiecare an. Sunt suficient de multe pentru ca noi să scriem acest articol, pentru a ajuta la eliminarea acestei probleme.

Este adevărat, potrivirea pantalonilor poate merge foarte rău, dar poate merge și foarte bine. Desigur, înainte de a ne arunca cu capul înainte, am fi neglijenți dacă nu am menționa cel mai simplu mod de a vă asigura că acea pereche de pantaloni se potrivește corect, și anume, alegând un costum realizat pe măsură.

Singurul element general care separă un costum „Su Misura” de orice costum obișnuit este croiala. Așadar, nu uitați să țineți cont de următoarele puncte despre cum ar trebui să se potrivească pantalonii de costum, mai ales dacă îi cumpărați de pe raft.

Pentru a răspunde la modul în care ar trebui să se potrivească pantalonii de costum în jurul taliei, trebuie mai întâi să definim „înălțimea”, care merge mână în mână cu talia. „Înălțimea” unor pantaloni de costum este lungimea totală a țesăturii care se deplasează de la tivul din față până la cel din spate. În mod natural, acest lucru înseamnă că „înălțimea” va determina unde se așează tivul superior pe corpul dvs.

În ciuda a ceea ce vă fac să credeți tendințele hipsterilor, nu toți pantalonii au fost concepuți pentru a fi purtați la fel de jos pe trunchi ca blugii cu talie joasă. Pentru o pereche de pantaloni eleganți de bărbați o croială clasică va lăsa talia așezată la nivelul șoldurilor de la jumătatea până la înălțimea șoldului – deci chiar sub buric. Talia ar trebui să fie suficient de strâmtă pentru ca adăugarea unei curele sau a unor bretele să fie o alegere de stil, nu o necesitate. Dacă talia este prea scurtă, este posibil să observați un efect „wedgie”. Această tragere vine din spate, deoarece talia pantalonilor este așezată prea jos. Dacă talia este prea lungă, se va întâmpla invers, iar spațiul dintre picioare va cădea prea jos.

Odată determinată înălțimea, talia trebuie să fie suficient de strânsă pentru a permite acelor pantaloni să stea la înălțimea potrivită pentru înălțimea dorită, fără a fi nevoie de o curea care să țină pantalonii. O curea poate fi purtată în continuare pentru a o accesoriza cu o pereche de pantofi asortați, dar nu ar trebui să fie necesară dacă talia este dimensionată corect. Dacă talia este prea strâmtă, nu numai că acest lucru va tăia circulația și va fi inconfortabil, dar veți ajunge și la temuta siluetă de brioșă. Dacă este prea largă și folosiți o curea pentru a strânge pantalonii la înălțimea potrivită, veți avea o aglomerare urâtă de-a lungul taliei, o priveliște neatractivă și un indiciu al unei soluții leneșe la o croială proastă.

Deoarece suntem cu toții oameni frumoși și unici, care vin în diferite forme și mărimi, această zonă este deosebit de importantă pentru a fi conștienți atunci când cumpărați pantaloni de pe raft care sunt făcuți după măsuri standardizate. Tendința picioarelor subțiri este catalizatorul pentru multe dintre zonele de între picioare prea strâmte, care pot sfârși prin a arăta și a se simți extrem de inconfortabil, mai ales atunci când materialul nu se întinde. Așadar, cum ar trebui să se potrivească acei pantaloni de costum în acest caz? Pantalonii de costum bine croiți ar trebui să aibă această zonă a țesăturii căzând aerodinamic pe corp, fără a fi prea încăpătoare sau prea strâmtă.

O zonă a șezutului prea largă sau prea strâmtă poate distruge un costum frumos și este un semn evident al unei ținute necorespunzătoare, așa că este un aspect important de urmărit. Această țesătură ar trebui, de asemenea, să fie aerodinamică pe corp și să devină mai îngustă în partea de sus, aproape de talie, și în partea de jos, aproape de coapse (așa cum ar decurge anatomia).

De asemenea, lățimea picioarelor se reduce în mare parte la stilul dvs personal, iar tendințele din ziua de astăzi variază de la super-skinny la oversized. Vă recomandăm să ignorați tendințele și să rămâneți la un look clasic.

Pentru a vă testa o pereche de pantaloni acasă, puteți încerca să vă puneți mâinile în buzunarele din față și să trageți țesătura departe de corp. Mâinile ar trebui să se potrivească confortabil, dar dacă reușiți să extinzi spațiul cu mai mult de 3 centimetri, sunt prea largi.

Pe de altă parte, dacă este o luptă pentru a închide fermoarul, zona dintre picioare este prea strânsă. Exagerați-vă pasul atunci când mergeți și vezi dacă puteți simți materialul trăgând – dacă este așa, partea din spate a pantalonilor este prea strânsă.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0