Cum a evoluat modul în care te poți programa la manichiură în anul 2023

HomeAdvertorial

Cum a evoluat modul în care te poți programa la manichiură în anul 2023

Evoluția tehnologiei a determinat integrarea principiilor digitalizării în majoritatea industriilor, iar domeniul beauty a cunoscut odată cu acestea o etapă înfloritoare.

Îngrijirea unghiilor a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru cele care își doresc un aspect bine îngrijit ce contribuie atât la starea de bine, cât și la încrederea în propria persoană. De-a lungul timpului, comportamentul de a găsi o manichiuristă compatibilă cu propriile preferințe și cel care viza procesul de programare au suferit diferite modificări.

La început, lipsa internetului însemna căutarea unei manichiuriste pe baza recomandărilor oferite de prietenele apropiate, în funcție de experiențele acestora, însă oferta nu era atât de impresionantă ca în ziua de astăzi. Programarea se realiza prin intermediul telefonului fix sau chiar în locație. Accesul la internet a favorizat expunerea și implicit promovarea saloanelor de beauty, ceea ce înseamna că existau multiple alegeri, însă programările, în marea lor majoritate, se efectuau tot prin intermediul telefonului, de data aceasta mobil. Cu trecerea timpului noile tehnologii au evoluat astfel încât putem căuta pe internet orice ne dorim și implicit să găsim răspunsurile potrivite.

Anul 2023 ne oferă noi posibilități în ceea ce privește procesul de a găsi și de a ne programa la manichiură. Aplicațiile de programări online au revoluționat modul în care căutăm servicii și modul în care ne organizăm timpul, simplificând și ușurând întregul proces.

MERO, prima aplicație de acest tip din România, are în prezent o comunitate impresionantă de 3000 de profesioniști din domeniul beauty.

Aplicațiile de programări online oferă multiple beneficii utilizatorilor săi, însă poate cel mai important este cel datorită căruia îți poți face o programare la salon oricând, la orice oră din zi și din noapte. Timpul reprezintă o resursă prețioasă, cea mai întâlnită problemă constă în faptul că pentru a-ți face o programare, fie deranjai profesionistul în timpul său liber, fie te opreai tu din programul tău de muncă și îl contactai, dar acesta nu îți putea prelua apelul.

Aplicația MERO a eliminat acest inconvenient, acum ești la un click distanță de calendarul profesionistului tău preferat! Tot ce trebuie să faci este să intri pe mero.ro sau în aplicație, să cauți profesionistul preferat/ salonul preferat sau serviciile de care dorești să beneficiezi și să te programezi. Deoarece recomandările reprezintă un factor important în alegerea profesionistului, în cadrul aplicației există deja peste 500.000 de recenzii verificate de la clienți reali, pentru ca tu să alegi ce este potrivit pentru tine.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0