HomeCulturalTimp liber

Cultura în alb și negru, la Roman

Spectacolul „Avarul”, de Molière, din 31 martie, pus în scenă de actorii Teatrului Naţional din Timişoara, s-a reprogramat pentru 18 mai, la ora 19.00. Conducerea Casei de Cultură din Roman motivează că spectacolul a fost suspendat deoarece s-au vândut puţine bilete. Biletele cumpărate rămân valabile. Romaşcanii care doresc restituirea contravalorii biletului se pot prezenta la casieria Casei de Cultură.

Este al doilea spectacol anulat de Casa de Cultură din Roman, în  acest an, după „Freak Show”, care trebuia să aibă loc pe 13 martie, spectacol scris, regizat şi interpretat de Florin Piersic junior.

Cei care au achiziţionat bilete pentru spectacolul „The best of taraf”, cu Tudor Gheorghe, programat duminică, 29 martie, la ora 19.00, pot răsufla uşuraţi, deoarece concertul se va ţine, spune conducerea Casei de Cultură din Roman. În spectacolul „The best of taraf”, Tudor Gheorghe va interpreta unele dintre cele mai  apreciate melodii populare din discografia sa. Maestrul va cânta alături de taraful format din instrumentiştii: Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci) şi Ionel Feraru (contrabas).

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a Casei de Cultură din Roman. Preţul unui bilet de intrare este de 50 de lei.

Comentarii

WORDPRESS: 0