Cu soacra la bal

Premianții „Ziarului de Roman” și-au amintit, de Valentine’s Day, cum și-au cucerit partenerul de viață.

 

 

Premianții tombolei organizate de „Ziarul de Roman” pentru a sărbători Ziua îndrăgostiților au intrat joi, 14 februarie, în posesia premiilor. Un bun prilej de a-și aminti cum s-au îndrăgostit de partenerul cu care intenționează să împartă premiul obținut.

Geanina și Cornel Iuscinsci (foto dreapta) sunt fericiții câștigători ai premiului I, o cină romantică la Restaurantul Kapri. S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și spun că se iubesc ca în prima zi. „Am fost prieteni șapte ani și jumătate. Am fost niște romantici, așa cum nu mai sunt tinerii din ziua de astăzi. Soțul meu m-a cucerit cu scrisori de dragoste și cu plimbări lungi prin parc„, își amintește Geanina Iuscinsci.

 

Iuliana Nistor (foto stânga), câștigătoarea unui tort, a spus că va împărți premiul cu prietenul său.
Ne cunoaștem de mai bine de trei ani și m-a cucerit cu pași mici. Mereu îmi făcea cadouri mici, dar care îmi făceau plăcere și care dovedeau că mă cunoaște foarte bine„, a spus Iuliana.

 

 

Ioan Ciocoiu (foto dreapta), din Bălușești, comuna Icușești, câștigătorul unuia dintre premiile III, are deja 43 de ani de căsnicie. Spune că își cunoaște soția încă de când erau elevi. „Eram coleg de școală cu soția, doar că eu eram cu un an mai mare. I-am scris versuri, dar știam că ei îi plăcea de mine și, pentru că eram mai năzdrăvan, eram mereu pus pe șotii„, spune fostul primar din comuna Icușești.

 

 

Tot de aproape 50 de ani își cunoaște soția și Mihai Țibichi (foto stânga), câștigătorul premiului III, o sticlă de șampanie și o cutie cu bomboane. Doar că el și-a cucerit viitoarea soție ducând-o la bal.
Eu și soția am fost consăteni, stătea la a treia casă de mine. Pe atunci, cu 50 de ani în urmă, când curtai o fată, trebuia să mergi la părinți să ceri voie să ieși cu ea la bal. Și, dacă primeai învoire, era musai să meargă și mama fetei la distracție. Așa că mergeam la bal cu viitoarea nevastă, dar și cu viitoarea soacră„, își amintește Mihai Țibichi.

 

 [sam_ad id=”111″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • VICTOR 6 ani

    Saracii oameni,se vede de la sine ca sunt amarati.