Cu ce bani puteți închiria terenurile de tenis și fotbal ale Primăriei

Home

Cu ce bani puteți închiria terenurile de tenis și fotbal ale Primăriei

 

 

Complexul Sportiv „Sala Sporturilor”, administrat de Direcția CSM din cadrul Primăriei municipiului Roman, cuprinde o bază sportivă compusă din Sala Sporturilor, Bazinul de Înot, un teren de minifotbal cu nocturnă și două terenuri de tenis cu nocturnă. Consilierii locali urmează să stabilească și ce tarife trebuie să achite cei care vor să le închirieze pentru a face mișcare sportivă.

Astfel, Sala Sporturilor va putea fi închiriată, timp de o oră, pentru 15 lei pentru o persoană sau de 75 de lei pentru un grup alcătuit din mai mult de cinci persoane. Terenurile de tenis de lângă Sala Sporturilor ar putea fi închiriate, dacă și aleșii locali sunt de acord, pentru suma de 25 de lei pe oră pe timp de zi sau de 40 lei pe oră în nocturnă. Pentru cei care vor să facă mișcare zilnică, s-au instituit și abonamente, însemnând că acestea vor putea fi achiziționate cu 200 de lei pentru 10 ore (pe timp de zi), valabil pentru 30 zile; cu suma de 400 de lei pentru 20 ore (pe timp de zi), valabil pentru 30 zile; cu suma de 600 de lei pentru 30 ore (pe timp de zi), valabil pentru 30 zile. Tarifele pentru abonamentele pentru mișcarea pe timp de seară, cu acces la nocturnă, sunt de 400  de lei pentru 10 ore, 800 de lei pentru 20 ore și 1.200 de lei pentru 30 ore, abonamentele fiind valabile pentru 30 zile. Tarifele pentru închirierea terenului de minifotbal de lângă Clubul Atletic sunt de 50 de lei pe oră pe timp de zi și de 100 de lei pe oră în nocturnă.

Regulamentul privind utilizarea Complexului Sportiv Sala Sporturilor poate fi consultat la adresa: http://primariaroman.ro/ConsLoc/HCL_Proiect/2018-06-27/003_aprobare_Regulament_CSSS.pdf, urmând ca miercuri, 27 iunie, consilierii locali să-l dezbată în ședința ordinară a Consiliului Local.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0