Prima paginăSport

CSM Roman pierde primul meci al anului, pe terenul HCM Râmnicu Vâlcea

CSM Roman pierde primul meci al anului, pe terenul HCM Râmnicu Vâlcea

Dimensiune text

 

Trei victorii consecutive a avut echipa de handbal feminin CSM Roman în ultimele trei sezoane, la început de an calendaristic. Seria s-a întrerupt miercuri, 10 ianuarie, când, în primul meci oficial din 2018, CSM Roman s-a înclinat pe terenul ocupantei locului secund al clasamentului, HCM Râmnicu Vâlcea, în prima partidă a etapei a 11-a a Ligii Naționale.

Gazdele au condus la începutul meciului cu 4-1, apoi CSM Roman a revenit în joc, iar cele două echipe au mers umăr la umăr până la finalul primei reprize, încheiate cu 12-11 în favoarea HCM Râmnicu Vâlcea.

Debutul părții a doua a meciului aparține Romanului, care preia pentru prima dată conducerea în minutul 34, scor 12-13. Oaspetele se mențin la conducere în următoarele zece minute, fără însă să se desprindă decisiv, până la 16-17 în minutul 44. După 18-18 în minutul 48, Vâlcea arată că are mai multe opțiuni în atac și domină finalul, în care CSM Roman nu punctează decât o singură dată în ultimele 12 minute, într-o partidă încheiată cu scorul de 22-19 în favoarea HCM Râmnicu Vâlcea.

Cele mai bune marcatoare ale partidei au fost Glibko – 10 goluri (3 din aruncări de la 7 metri), pentru gazde, respectiv Ana Simion – 5 (3 de la 7 metri) și De Sousa – 5, pentru CSM Roman.

Etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal feminin a mai programat partidele: SCM Craiova – Rapid București, CSM Bistrița – Măgura Cisnădie, CSM Slatina – AHCM Slobozia, HC Zalău – CSM București, Corona Brașov – Dunărea Brăila (miercuri, 10 ianuarie), U Cluj – Danubius Galați (joi, 11 ianuarie).

Runda viitoare, CSM Roman va evolua pe teren propriu, duminică, 14 ianuarie, împotriva CSM Slatina.

 

Foto: DigiSport.ro

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0