CSM Roman organizează preselecții pentru secția Natație

Home

CSM Roman organizează preselecții pentru secția Natație

CSM Roman organizează preselecții pentru copii și sportivi, cu vârsta maximă de 18 ani, pentru secția Natație de performanță, în vederea completării lotului. Preselecțiile vor avea loc în data de 27 februarie, la Bazinul de înot din Roman.

Înscrierile în vederea participării la preselecție se pot face din data de 15 februarie și până pe 25 februarie, ora 12, prin e-mail pe adresa: competitiisportive@csmroman.ro sau la sediul CSM Roman, strada Ștefan cel Mare nr. 246, telefon/fax. 0233-734367, telefon mobil 0786-772050. Pentru înscriere este necesară și adeverință medicală cu specificația apt pentru efort fizic – înot.

„După centralizarea înscrierilor, se va transmite ora de prezentare la preselecție pentru fiecare categorie de vârstă și sex, inclusiv probele și criteriile de departajare. Trebuie menționat faptul că cei selectați vor efectua șase antrenamente pe săptămână, de luni până vineri, în intervalul orar 18:00 – 20:00 și sâmbăta între orele 12.00 – 14:00, antrenamente de o oră și jumătate pentru cei cu vârsta până în nouă ani și două ore pentru cu vârsta peste zece ani”, precizează reprezentanții CSM Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0