Prima paginăSport

CSM Roman a ratat calificarea în turul III al Cupei EHF

CSM Roman a ratat calificarea în turul III al Cupei EHF

Dimensiune text

 

csm-roman-alba-fehervar-cupa-ehf-3Campania europeană din acest sezon a CSM Roman s-a încheiat duminică, 23 octombrie, după ce a pierdut și manșa a doua din turul II al Cupei EHF.

Duminică, echipa de handbal feminin CSM Roman a evoluat în Ungaria, pe terenul echipei Alba Fehérvár KC, în manșa a doua a turului II preliminar al Cupei EHF, disputată de la ora 18, ora României. După ce au pierdut în tur, duminica trecută, la Roman, 25-27, handbalistele romașcane antrenate de Andon Boshkovski au pierdut și manșa a doua de la Fehérvár. CSM Roman era condusă la pauză cu 9-15, unguroaicele câștigând cu 28-24.

Pentru CSM Roman au marcat: Iuganu – 5 goluri, Chitacu – 5, Tomescu – 4, Glibko – 3, C. Stoleru – 2, Cîlici – 2, Popescu – 1, Tošković – 1, Rusu – 1.
Pentru Alba Fehérvár au punctat: Mendy – 6, Bandelier – 6, Lavko – 4, Hajuch – 3, Tilinger – 2, Kazai – 2, Gjeorgjievska – 2, Pelczeder – 2, De Oliveira Piedade – 1.
Lovituri de la 7 metri: 3 pentru CSM Roman, toate transformate; 10 pentru Alba Fehérvár, 7 transformate.
Eliminări de 2 minute: 4 pentru CSM Roman, 9 pentru Alba Fehérvár.

„Din păcate, nu am reușit să refacem handicapul de două goluri din meciul tur. Ne-am dorit foarte mult să obținem un rezultat bun aici la Fehérvár, nu am reușit să eliminăm din greșeli. Cred eu că a contat într-o mare măsură și maniera de arbitraj a brigăzii din Azerbaidjan, care nu ne-a dat, practic, nicio șansă să ne facem jocul, mai ales în prima repriză. Felicit jucătoarele pentru maniera în care s-au dăruit, s-au luptat până la capăt, pentru faptul că și-au dorit să obținem un rezultat bun aici. S-a terminat doar drumul nostru european, ne vom concentra pe campionatul intern pentru a ne atinge obiectivele la finalul acestui sezon”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

În campionatul intern, CSM Roman va juca în deplasare joi, 27 octombrie, pe terenul CSM Craiova.

Dintre cele patru echipe românești care au evoluat în turul II preliminar al Cupei EHF, doar Dunărea Brăila s-a calificat mai departe, după ce a trecut de HC Gomel (Belarus), 27-15 și 26-22, în timp ce Corona Brașov a fost învinsă de SG BBM Bietingheim (Germania), 24-37 și 19-23, iar CSM Ploiești a fost surclasată de Iuventa Michalovce (Slovacia), 19-43 și 14-49.

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Domnule presedinte,noi cei ce am sustinut aceasta echipa si care inca speram ca o sa realizati greselile facute va intrebam :cum justificati locul in clasament si jocul f slab al echipei din acest campionat?Bineinteles in conditiile in care buget si jucatoare avem din belsug fata de anii trecuti….Sau o sa ne luati fata cu inca o schimbare de antrenor?…bineinteles pe acesta l-ati adus dintrun mofta i_ati dat o caruta de bani si pleaca bine mersi la el acasa cu sacul plin si vine altul il indesati si pe el /ea bine si…..Daca nu exista cineva care sa va ceara socoteala (gen primarul acestui oras) indraznim sa o face noi cei care anul trecut aveam meci de meci motive de bucurie….pe care ni le aduce HCM Roman

 • Ce tot scrieti aici de Micu, omul este de o saptamana plecat cu echipa de handbal, mananca, bea si ….., pe banii fraierilor, in rest il doare sub mijloc de fanii HCM Roman si de alte sporturi.

 • Atat timp cat fripturisti si impostori ca micu si munteanu vor amusina in jurul echipei, nu se poate intampla nimic bun. Iar voi incurajati creatura care are senzatia ca se pricepe la toate. De ce nu luati declaratii de la antrenori sau jucatoare ? Auzi la el, nu le-au lasat arbitrii sa joace !!!! Tu ce cauti pe banca, habarnistule si profitorule ? Ia-ti-l pe Boskovski si duceti-va la Barlad sa faceti acolo echipa.

 • domnule primar leoreanu ,nu vedeti ca micu asta nare nimic comun nici cu administratia nici cu sportul?daca nu face-ti ceva acum cat se mai poate,pierde-ti la alegeri ,nu ajunge-ti niciodata deputat din cauza unor profitori inganfati ca micu.de lasat in locul dumneavoastra ca primar pe micu nici sa nu luati in calcul ,ca iese lumea in strada si il bate.dar el nu se simte sa isi dea demisia?

 • VICTOR 5 ani

  Atentie mare pentru LEO !
  Daca micu nu este schimbat acum, daca actualul antrenor nu pleaca si daca nu vine inapoi PERA, LEO nu ajunge deputat. Nu il va vota nimeni. LEO va trebui sa aleaga. Ori Deputat, ori cele trei obiective sa fie realizate.
  In nici un caz ,,micu,, nu poate fi numit Primar, nici macar interimar. Trebuie sa fie alegeri anticipate !
  Atentie mare LEO !

 • VICTOR 5 ani

  Atentie mare pentru LEO ! Daca micu nu este schimbat acum, daca actualul antrenor nu pleaca si daca nu vine inapoi PERA, LEO nu ajunge deputat. Nu il va vota nimeni. LEO va trebui sa aleaga. Ori Deputat, ori cele trei obiective sa fie realizate. In nici un caz ,,micu,, nu poate fi numit Primar, nici macar interimar. Trebuie sa fie alegeri anticipate !
  Atentie mare LEO !