Crosul Toamnei, desfăşurat la Roman. Circulaţie auto restricţionată

Crosul Toamnei, desfăşurat la Roman. Circulaţie auto restricţionată

Dimensiune text

 

crosul-toamnei-2016Sâmbătă, 17 septembrie, Primăria Municipiului Roman organizează Crosul Toamnei, manifestare sportivă ce are loc cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilităţii – ediţia 2016, anunţându-se mai multe întreceri sportive.

În acest sens, autorităţile anunţă că se va bloca accesul pe itinerarul: bulevardul Roman Muşat, de la intersecţia cu bulevardul Republicii până la strada Mihai Viteazul – strada Eternităţii – strada Aviatorilor, cu sosire în faţa Stadionului „Olimpiu Constantinescu Nehoi”, pentru a se putea susţine crosul elevilor de gimnaziu şi liceu pe categorii de vârstă, masculin şi feminin şi concursurile de vehicule nemotorizate pentru elevii de clasele 0-IV.

„La această manifestare sportivă de masă vor participa la cros elevii de la şcolile gimnaziale şi liceele romaşcane, pe categorii de vârstă (clasele V-VI fete şi băieţi, clasele VII-VIII fete şi băieţi, clasele IX-X fete şi băieţi şi clasele XI-XII fete şi băieţi). Startul întrecerilor va fi la ora 9:00 pentru elevii de clasele V-VIII şi cei din clasele IX-XII, iar aceştia se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 8:30. Startul întrecerilor va fi la ora 11:00 pentru elevii de clasele 0-II şi, separat, din clasele III-IV, fete şi băieţi, pentru concursurile de vehicule nemotorizate, şi se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 10:30″, se arată în comunicatul Primăriei Roman.

Campania Săptămâna Europeană a Mobilităţii (SEM) 2016 are loc sub stindardul „Mobilitatea inteligentă şi durabilă – o investiţie pentru Europa”, referindu-se la legăturile strânse dintre transport şi economie.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0