Prima paginăActualitateRoman

„Crosul toamnei” are loc duminică, la Roman

Dimensiune text

O parte a bulevardului Roman Muşat va fi închisă circulaţiei aproximativ jumătate de zi, pentru desfăşurarea întrecerilor sportive.

Săptămâna Mobilităţii Europene va fi marcată la Roman duminică, 20 septembrie, când Primăria Municipiului Roman organizează „Crosul toamnei”. În cadrul competiţiei vor avea loc crosul elevilor de gimnaziu şi liceu, pe categorii de vârstă, masculin şi feminin, şi concursuri de vehicule nemotorizate, pentru elevii de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a, inclusiv.

Pentru desfăşurarea activităţilor sportive, traficul va fi blocat pentru aproximativ jumătate de zi, pe bulevardul Roman Muşat, de la intersecţia cu bulevardul Republicii până la strada Mihai Viteazul – strada Eternităţii – strada Aviatorilor, traseul de concurs având sosirea în faţa Stadionului „Olimpiu Constantinescu Nehoi”.

La această manifestare sportivă de masă vor participa la cros elevii de la şcolile gimnaziale şi liceele romaşcane, pe categorii de vârstă (clasele V-VI fete şi băieţi, clasele VII-VIII fete şi băieţi, clasele IX-X fete şi băieţi şi clasele XI-XII fete şi băieţi).

Startul întrecerilor va fi la ora 9.00, pentru elevii de clasele V-VIII şi cei din clasele IX-XII, iar aceştia se vor grupa la Sala Sporturilor, de la ora 8.30.

Startul întrecerilor va fi la ora 11.00 pentru elevii de clasele 0-II şi separat din clasele III-IV, fete şi băieţi, pentru concursurile de vehicule nemotorizate, iar aceştia se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 10.30.

„De asemenea, vă invităm la simpozionul cu tema «Alege! Schimbă! Combină!», organizat de Primăria Municipiului Roman în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, care se va desfăşura la Sala de Consiliu din sediul primăriei, în data de 22 septembrie 2015, începând cu ora 14.15”, a precizat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

Obiectivul Săptămânii Mobilităţii Europene este de a încuraja cetăţenii europeni, care locuiesc în zone urbane, să recurgă la alternative la mijloacele clasice de transport, fiind recomandat mersul pe jos, mersul cu bicicleta, cu rolele sau cu mijloacele de transport cu emisii reduse de carbon.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0