Crosul „Centenarul Unirii 2018” va lega județele Neamț și Harghita, duminica viitoare

Home

Crosul „Centenarul Unirii 2018” va lega județele Neamț și Harghita, duminica viitoare

 

 

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Neamţ anunţă organizarea Crosului „Centenarul Unirii”, în ziua de duminică, 21 octombrie, evenimentul fiind susţinut de Consiliul Judeţean Neamţ, pentru acţiunea din judeţul nostru, şi Consiliul Judeţean Harghita, pentru acţiunea coordonată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita. Crosul este o activitate sportivă dedicată Centenarului Marii Uniri – 100 de ani de la Marea Unire şi se adresează tuturor cetăţenilor români sau străini care au împlinit vârsta minimă de 16 ani şi care aleg a sărbători prin mişcare acest eveniment, informează DJST Neamţ.

Ineditul evenimentului este că vor fi două starturi, unul din judeţul Neamţ şi unul din judeţul Harghita, urmând ca sosirea să fie comună, în Lacu Roşu.

Plecarea pe traseu va fi la ora 10:00 pentru ambele curse. Se va alerga pe distanţa de 8,5 kilometri, alergătorii din Neamţ vor traversa astfel Cheile Bicazului, în timp ce dinspre Ardeal se va pleca de aproape de Gheorgheni. Pentru a intra în concurs, doritorii vor completa înainte de start, în ziua crosului, o fişă de înscriere pusă la dispoziţie de organizatori.

„La final, într-o festivitate de premiere comună, primii trei clasaţi la cele şase categorii de vârstă, masculin şi feminin, vor primii premii. De asemenea, alergătorii vor rămâne cu o amintiri pentru că la start vor primi tricouri cu însemnele Centenarul Unirii, iar la finalul întrecerii vor fi recompensaţi cu medalii inscripţionate cu aceleaşi simboluri”, precizează reprezentanții DJST Neamţ.

Mai multe detalii despre competiție, regulament și înscrieri, pe site-ul DJST Neamț, la acest link: http://djstneamt.ro/wp-content/uploads/2018/10/Crosul-Centenarul-Unirii-2018-REGULAMENT-%C5%9Fi-informa%C5%A3ii.pdf.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0