Prima paginăActualitate

Cristian Prăjescu, locul 8 în inima telespectatorilor în finala Eurovision România

Dimensiune text

Melodia „The best thing in life is to love”, prezentată în finala Eurovision România de trio-ul romașcan Cristian Prăjescu, Sergiu Rudich și Sebastian Tudor, a obținut doar trei puncte, clasându-se pe locul 8 în preferințele telespectatorilor și pe locul 11 în clasamentul realizat de membrii juriului. În clasamentul general, Cristian a ocupat poziția 9, la egalitate de puncte cu Ovidiu Anton.

 

 

Concursul a fost câștigat de Cezar Ouatu, cu melodia „It’s my life”, care va reprezenta România în Suedia. Cristian a obținut  1.672 de voturi din partea telespectatorilor, mai puține decât în semifinală, dar mai multe decât au primit Al Mike & Santana – „What is love”, Free Stay – „Criminal Mind” și Ovidiu Anton – „Run away with me”.

cristian prajescu 11032Cristian a fost însoțit la București de prieteni și colegi de clasă care l-au susținut și în „camera verde” în care concurenții au așteptat decizia juriului și a telespectatorilor.
Aflat la prima sa apariție în lumea muzicii mari, alăuri de nume grele ale muzicii ușoare românești, Cristian consideră că această participare reprezintă o experiență deosebită.
„Cu siguranță, voi continua să cânt”, a spus Cristian Prăjescu după concurs.

COMENTARII

WORDPRESS: 0