Prima paginăActualitate

Crimă la Icușești, pe fondul geloziei și al consumului de alcool

Crimă la Icușești, pe fondul geloziei și al consumului de alcool

Dimensiune text

Joi, 5 august, un bărbat din comuna Icușești a fost reținut de polițiști, după ce acesta și-a înjunghiat soția, lovitură în urma căreia femeia și-a pierdut viața.

Fapta s-a petrecut marți, 3 august, când bărbatul, în vârstă de 74 de ani, și-a înjunghiat soția în vârstă de 64 de ani, cu un cuțit de bucătărie, o singură lovitură, în zona abdomenului. Fapta s-ar fi petrecut în casă, pe fondul geloziei și al consumului de alcool, spun anchetatorii. Bărbatul nu avea antecedente penale.

Femeia nu a decedat imediat în urma loviturii primite, dar nici bărbatul nu i-a venit apoi în sprijin. Aceasta și-a pierdut viața în cursul dimineții de joi, 5 august, zi în care bărbatul și-a anunțat fapta și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Vineri, 6 august, bărbatul din Icușești a fost prezentat Tribunalului Neamț, cu propunerea luării măsurii arestării preventive. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de omor, pentru care riscă o pedeapsă cuprinsă între 10 și 20 de ani de închisoare, a precizat procurorul Marius Emil Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0