Creditele online oferite de IFN-uri sunt la mare căutare în această perioadă

HomeAdvertorial

Creditele online oferite de IFN-uri sunt la mare căutare în această perioadă

Indiferent care este motivul sau motivația pentru care ai nevoie de bani, ești mai relaxat când știi că poți aplica la un credit online și banii ajung la tine pe card aproape instant.

Instituțiile financiare nebancare oferă credite de nevoi personale, persoanelor care au venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună, indiferent dacă sunt venituri realizate din salarii, pensie sau alte tipuri de venituri.

IFN-urile vin cu câteva avantaje, care le fac să fie la mare căutare în rândul oamenilor:

  • Se aplică foarte ușor, acum cu tehnologia la îndemâna oricui procesul de aplicare a devenit online și poți aplica pentru un credit rapid, din confortul propriei tale case. Discreție și eficiență maximă.
  • Ai nevoie de un singur document, respective cartea de identitate. Îți faci un selfie și o poză la buletin (încadrată corect) îți faci cont și primești răspuns în cel mai scurt timp. Fără adeverință de venit, garanții sau giranți.
  • Dacă alegi să primești banii pe card, aceștia ajung la tine aproape instant. Dacă nu vrei să îi primești pe card, poți alege să îi primești în contul bancar, dar acest lucru durează cca. 1 zi lucrătoare, timp în care băncile operează transferul banilor.
  • În funcție de nevoile tale, poți alege creditul cu rate egale, până la 60 de luni sau poți opta pentru o linie de credit, pentru o perioadă scurtă de timp.
  • Rambursarea banilor se face ușor. Online sau prin internet banking, sau poți merge la unul dintre punctele PayPoint și achiți numerar sau card.
  • Poți să folosești banii la ce îți dorești tu, fără a da explicații sau justificări nimănui. Fie că vrei să investești în tine sau să schimbi mobila prin casă, ori vrei sa faci un cadou cuiva drag sau să îți iei o vacanță mult visată, banii îi folosești cum dorești.
  • Dacă ai istoric negativ, ai șanse totuși să obții un credit de la un IFN.
  • Nu există taxe de analiză, taxă de aplicare sau alte taxe ascunse.

Ce trebuie să urmărești atunci când aplici la un credit?

Sunt câteva informații esențiale pe care trebuie să le ai în vedere atunci când aplici la un credit, indiferent dacă este de la un IFN sau de la o instituție bancară. Suma pe care o dorești, în general trebuie să fie una realistă și raportată la posibilitățile tale de rambursare, pentru că gradul de îndatorare nu trebuie să fie mai mare de 40% din veniturile tale.

Așadar, dobândă, este importantă și trebuie înțeleasă pentru că ea se transpune în rata ta lunară și suma totală pe care va trebui să o rambursezi. Da, IFN-urile practică o dobândă mai mare decât cea a băncilor, însă ele își asumă un risc mai mare acordând credite rapide și cu cerințe și evaluări minime. Chiar și așa, dacă înțelegi cum funcționează sistemul și te informezi corect înainte de semna contractul de credit, poți găsi instituții financiare nebancare care acordă credite rapid și cu o dobândă bună.

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine modalitatea de calcul, ți-am pregătit două exemple reprezentative, pentru un credit cu rate egale sau pentru o linie de credit, de tipul creditului pentru urgente.

Creditul Rate Egale

Termenul minim de rambursare pentru un împrumut este de 10 luni; termenul maxim de rambursare este de 60 de luni. DAE minimă este 87,67 %; DAE maximă este 556.81 %. Pentru un credit de nevoi personale Mai Mai Credit de 2.500 de lei pe 18 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 65,00 %/ an, DAE de 88,18 %, suma totala de plata de 3.975,93 lei (include suma împrumutată si dobânda în valoare de 1.475,93 lei), iar rata lunara este de 220,88 lei. Pentru o linie de credit Mai Mai Credit de 500 de lei pe 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,7%/zi, DAE de 556,81 %, suma totala de plata este de 1.379,45 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.

Creditul Pentru Urgențe

Pentru o linie de credit Mai Mai Credit de 500 de lei pe 12 luni, cu o rată a dobânzii fixă de 0,7%/zi, DAE de 556,81 %, suma totala de plata este de 1.379,45 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0