Prima paginăActualitateRural

Cowboy de Bîra

Dimensiune text

Un tânăr a fost ameninţat cu arma pentru a le arăta agresorilor unde stă o anumită persoană. Cei de la care a pornit scandalul sunt cercetaţi în stare de libertate, considerați de magistrați că nu prezintă pericol social.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, centrul satului Adjudeni a fost locul unor scene demne de filmele western. Doi tineri din Bîra şi cinci din Sagna s-au suit în maşina lui Petru B., de 29 de ani, din Bîra, şi au venit la Adjudeni cu gând de distracţie. Ajunşi la destinaţie, s-au dat jos din maşină şi au vrut să intre într-un local, moment în care un puşti de 17 ani, care a aruncat o piatră către un alt grup, a nimerit aripa din spate a maşinii lui Petru B. Simţindu-se răniţi în orgoliu, Petru B. şi fratele său, Adrian B., de 32 de ani, au încercat să-l prindă pe adolescent – care, între timp, fugise -, apoi i-au luat la întrebări pe cei prezenţi, încercând să afle cine este cel care a lovit cu piatra.

Nemulţumiţi de răspunsuri, cei doi viteji au început să arunce cu ameninţări în stânga şi-n dreapta. Apoi, Petru B. s-a dus la maşină şi a scos din portieră un pistol, pe care l-a îndreptat spre Pavel A., de 22 de ani, care se afla, la acel moment, lângă autoturism. Ameninţat cu arma şi pălmuit de „cowboy”, Pavel A. i-a condus pe aceştia la casa celui care arunca cu piatra.

Citește și:   149 de cazuri noi de infecție COVID-19 în Neamț, 7.095 la nivel național

„Întrucât tânărul nu a fost găsit la domiciliu, aceştia s-au întors în faţa discotecii, unde au fost identificaţi de poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Tămăşeni, care i-au condus la sediu pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a constatat că Petru B. este deţinător legal de armă neletală, având permis de armă neletală, pistolul folosit pentru a-l ameninţa pe Pavel A. fiind unul cu gaze. În cauză se efectuează cercetări cu suspecţii în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a decis ca suspecţii să fie cercetaţi în stare de liberate, aceştia nefiind consideraţi pericol social.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • dinu 8 ani

  No,deci nu numai tiganii fac pe cowboy,daca era de etnie Rroma sa vezi comentarii la adresa lor,le umplea frigiderul de carne.

 • @dinu 8 ani

  stai ba nene, ca asta e exceptia care confirma regula!