Prima paginăSocial

Copac doborât din cauza codului portocaliu de precipitații

Copac doborât din cauza codului portocaliu de precipitații

Dimensiune text

 

copacÎn noaptea de luni spre marţi, municipiul Roman s-a aflat sub cod galben de precipitaţii, iar de marţi a intrat în vigoare un cod portocaliu, meteorologii anunţând şi posibilitatea unor vijelii. Conform reprezentanţilor administraţiei locale, în ultimele ore nu s-au produs inundaţii, nici pe străzi, nici în curţile caselor situate în zonele joase. De altfel, râurile Siret şi Moldova sunt monitorizate, dar nu ridică probleme, iar activitatea la microhidrocentrală se desfăşoară în condiţii normale.

Singura problemă produsă de vântul şi ploile de luni noapte a fost la un arbore din strada Libertăţii, bloc 3. „Locatarii au apelat dispeceratul Poliţiei Locale, anunţând faptul că un copac stă să se prăbuşească peste garajele din zonă. La faţa locului s-a deplasat o echipă şi, după ce s-a constatat pericolul, s-a trecut, marţi dimineaţă, la tăierea arborelui”, a precizat Constantin Cudalb, consilier personal al primarului Laurenţiu Leoreanu.

Pentru situaţii de urgenţă cauzate de vremea nefavorabilă, romaşcanii pot apela dispeceratul Poliţiei Locale la numărul de telefon 0233.984.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ”Copac doborât din cauza codului portocaliu de inundații”…

    Ce coduri portocalii periculoase…doboara copacii…