Control judiciar pentru cele două persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

HomeActualitate

Control judiciar pentru cele două persoane bănuite de înșelăciune prin metoda „Accidentul”

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Români privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de înșelăciune prin metoda „Accidentul”, cele două persoane, depistate în flagrant luni, 17 iulie, au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. În cauză sunt continuate cercetările în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor implicate.

„Reamintim faptul că în noaptea 16 spre 17 iulie 2017, în urma sesizării privind tentativa de înșelăciune, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moldoveni au depistat în flagrant un bărbat de 34 de ani, din Dumbrava Roșie, și o tânără de 26 de ani, din Piatra Neamț, care se aflau pe raza comunei, existând suspiciunea rezonabilă că aceștia urmau să preia banii de la persoana vătămată”, informează IPJ Neamț.

Având în vedere perioada premergătoare a concediilor și a faptului că, în acest timp, majoritatea celor plecați în străinătate aleg să se întoarcă în țară, polițiștii vă recomandă ca, atunci când sunteți anunțați despre producerea unui accident rutier în care au fost implicați cei dragi, să luați legătura cu membrii familiei pentru a verifica informația. Nu daţi curs instrucţiunilor primite telefonic de la persoane necunoscute în toiul nopții, cu atât mai mult nu înmânați bani necunoscuților, care pretind că sunt avocaţi şi vă reprezintă rudele „implicate în accidentul rutier”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0