Prima paginăSanatate

Contractele de la Spitalul Județean sunt analizate de noul manager

Contractele de la Spitalul Județean sunt analizate de noul manager

Dimensiune text

 

spitalul judetean ionel arsene liviu negelschi

Ionel Arsene şi Liviu Negelschi

Începând de miercuri, 10 august, Liviu Negelschi și-a preluat funcția de director interimar al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Piatra Neamţ. În cadrul unei conferințe de presă, noul director și-a prezentat viziunea și obiectivele pe care și le-a propus pentru cele șase luni de mandat.

La conferința de presă au participat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Liviu Negelschi – managerul interimar al SJU Piatra Neamț și doctorul Alexandru Juncu – fostul manager interimar al Spitalului. Președintele CJ a prezentat obiectivele minimale asumate de noul manager, punctând în special creșterea procentului cheltuielilor cu medicamentele din totalul cheltuielilor spitalului.

“În ceea ce îl privește pe noul director interimar, soluția aleasă este una atipică, acesta venind din afara sistemului de sănătate. Cred cu tărie, având în vedere problemele cu care se confruntă unitatea, că Spitalul Județean de Urgență are nevoie de un manager. I-am cerut domnului Negelschi să analizeze toate contractele existente și să le rezilieze pe cele neprofitabile pentru spital, să diversifice serviciile oferite de spital și să identifice orice portiță de finanțare pentru a mări veniturile spitalului”, a susținut Ionel Arsene, președinte CJ Neamţ.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0