HomeSanatate

Consultații cardiologice gratuite la Spitalul Roman

Vineri, începînd cu ora 9, la Spitalul Municipal de Urgență Roman romașcanii care s-au programat din timp vor beneficia de consultații cardiologice gratuite.

 

 

Acțiunea a fost inițiată de către deputatul Marius Neculai, în colaborare cu președintele Companiei Med Telesystems, doctor Sorin Ilovici, promotor al telemedicinei, serviciu medical de evaluare și interpretare date transmise de la distanță. Utilizînd sisteme de monitorizare personală, dispozitive de ultima generație, telemedicina permite transmiterea parametrilor vitali, din orice locație, în orice moment. Astfel, pacientul se prezintă la cabinetul de cardiologie, este consultat, datele sînt trimise la Centrul de monitorizare medicală din București, unde medici specialiști evaluează și interpretează datele transmise. Într-un interval de cîteva minute, expeditorul, respectiv pacientul, primește diagnosticul, rezultatul investigației, prin telefon, e-mail sau SMS.
Noi am întocmit o listă de 160 de persoane. Dacă timpul ne va permite, mai avem o listă suplimentară de 100 de persoane. Pacienții vor fi consultați în ordinea programării„, a precizat deputatul Marius Neculai.

Cabinetul unde se vor face consultații se află la parterul spitalului, pe partea dreptă, la intrarea în secția Radiologie.

Comentarii

WORDPRESS: 0