HomeRoman

Consiliul Local Roman, pregătit pentru noul mandat

Scrutiul de duminică a desemnat compoziția noului consiliu local din Roman, din care fac parte 11 consilieri din partea APEL, opt din partea USL și doi din partea PP-DD.

 

Ca urmare a utilizării ca bază de informare a listei de candidați propuși de partide – listă depusă la birourile electorale, asupra cărora, în timp legal, s-au putut opera modificări – Ziarul de Roman a promovat, în ediția de luni, regretabila eroare inclusă în lista mai sus menționată.

Ca urmare, ne cerem scuze și republicăm componența noului consiliu local în forma oficială și finală.

Consilieri APEL: Leonard Achiriloaei, Lucian-Ovidiu Micu, Daniel Petrea, Mihaela Tanovici, Maricel Benchea, Cătălina-Elena Pălăncianu, Vasile-Constantin Damaschin, Petrică Căpraru, Bogdan-Costinel Andrieș, Petru Farcași și Gabriel Cimpoeșu.

Consilierii USL: Leonard Vacaru, George Lazăr, Nușa Elena Chiriac, Petru Gîndulescu, Vasile Mocanu, Eugen Păuleț, Iulia Havrici Tomșa și Mihai Lichiardopol.

Consilieri PP-DD: Gabriel Andrici și Radu Vatavu.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • culai 10 ani ago

    I-MI PLACE MULT ACEST NOU CONSILIU LOCAL.Nu inteleg cum unii bogatasi [ gen Nusa sau Vasile ] din USL vor sa aplice politici sociale !? S-au sant socialisti doar cu numele ??.

  • un cetatean 10 ani ago

    Dumnule Culai, mai bine deschideti, va rog , o carte de gramatica si lasati politicile sociale pentru cei ce se pricep ! Corect se scrie :,, imi place ,,
    Si socialistii din Franta care au castigar alegerile si vor aplica politici sociale , sunt destul de bogati, dar nu asta conteaza ! Asta au inteles si francezii !Important este ca acei politicieni ( indiferent de cat de bogati sunt )vor sa aplice politici sociale, care sunt mai aproape de oamenii de rand !