HomeSanatate

Consiliu de Administrație nou la Spitalul de Psihiatrie

Începutul lunii octombrie a adus un Consiliu de Administrație nou la Spitalul de Psihiatrie „Sfîntul Nicolae” (foto) din Roman. La începutul acestei săptămîni a avut loc ședința de constituire, ședință în care a fost prezentat și raportul de activitate al conducerii instituției.

 

 

Din Consiliul de Administrație fac parte consilierii județeni Aurelian Jora și Vasile Ștefănuț Ploscaru, medicii Gheorghe Brașoveanu și Emanuel Molodoi – ca reprezentanți ai președintelui Consiliului Județean, și medicii Maria Căescu și Dan Morenciu – din partea Direcției de Sănătate Publică Neamț. Președintele Consiliului de Administrație a fost ales Gheorghe Brașoveanu. Ca membri invitați au fost numiți medicul Dan Arvătescu, din partea Colegiului Medicilor Neamț, și asistent Maria Oprea, din partea Ordinului Asistenților Medicali și ai Moașelor Neamț.

În cadrul ședinței le-am prezentat situația actuală a instituției noastre. Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm este lipsa de personal, problemă care nu se poate rezolva prea curînd, din cauza faptului că posturile sînt blocate. Probleme nu sînt cu fondurile, avem bani suficienți și pentru medicamente, și pentru personal, deci am putea face angajări. Membrii Consiliului au promis că ne vor sprijini în demersurile noastre și vom căuta soluții împreună pentru a putea face angajări„, a declarat medicul Anca Hîncu, managerul Spitalului de Psihiatrie „Sfîntul Nicolae” din Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 0