Prima paginăActualitate

Consilierul local Dragoș Moroșanu a salvat un bărbat de la înec, pe litoral

Consilierul local Dragoș Moroșanu a salvat un bărbat de la înec, pe litoral

Dimensiune text

 

 

Weekendul trecut, consilierul local romașcan Dragoș Moroșanu a devenit erou pentru un turist de pe litoral, căruia i-a salvat viața, în stațiunea Saturn, după ce bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost la un pas să se înece.

Conform unui material publicat de observator.tv, turistul nu a ținut seama de semnalele salvamarilor, care arboraseră steagul roșu, și s-a aventurat în larg, fiind înghițit de apă. După ce o altă turistă a încercat fără succes să îl salveze, Dragoș Moroșanu s-a aruncat în apă și a reușit să îl aducă la mal pe bărbat. Acesta a fost readus în simțiri după manevrele de resuscitare ale salvamarilor și ale salvatorilor SMURD, fiind apoi transportat la spital de un elicopter.

„Nu a strigat după ajutor. Am văzut că a trecut un val peste fața dumnealui, o dată, de două ori, am văzut că nu mai are nicio reacție. Am reușit să îl trag câțiva metri, cât am putut, destul de greu”, a afirmat consilierul Dragoș Moroșanu pentru observator.tv. Acesta a participat la Saturn la Școala de Vară a Tineretului Național Liberal, desfășurată în perioada 6-9 septembrie.

După ce știrea a apărut luni pe un grup de facebook din Roman, Grupul Romașcanilor, Dragoș Moroșanu a primit cu modestie felicitările concitadinilor săi, mărturisind că „nu am făcut decât să îmi ascult instinctul”.

 

Foto: captură Observator.tv

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • alexa_nt 3 ani

    Cinste acestui OM