Consilierul Andrei Fron și-a dat demisia din Consiliul Local

HomePolitica

Consilierul Andrei Fron și-a dat demisia din Consiliul Local

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Roman de marți, 11 mai, s-a aflat un proiect de hotărâre referitor la constatarea încetării de drept a unui mandat de consilier și vacantarea locului de consilier local.

Este vorba despre consilierul local PNL Andrei Fron, în vârstă de 37 de ani, care și-a înaintat demisia din această funcție la data de 23 aprilie. Potrivit primarului Leonard Achiriloaei, demisia a avut la bază motive personale, iar locul lui Andrei Fron ar urma să fie luat în Consiliul Local de următorul supleant pe lista PNL la alegerile locale de anul trecut, Bogdan Andrieș. În vârstă de 41 de ani, Bogdan Andrieș a deținut și în mandatul anterior funcția de consilier local și a avut și atribuții de viceprimar al municipiului, în perioada august-septembrie 2020.

Este a doua demisie din Consiliul Local Roman din acest mandat, după demisia în luna februarie a consilierului local USR-PLUS Răzvan Dăniluc, al cărui loc a fost luat de Alin Buzdugan.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0