Prima paginăActualitate

Consilierii locali, informaţi asupra controalelor Curţii de Conturi la Primăria Roman

Consilierii locali, informaţi asupra controalelor Curţii de Conturi la Primăria Roman

Dimensiune text

 

consiliul local clMarţi, 28 februarie, Consiliul Local al municipiului Roman este convocat în şedinţă ordinară pentru ora 14.00, la sediul Primăriei Municipiului Roman. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte de hotărâre ce vor fi supuse dezbaterii consilierilor locali. În plus, aleşii locali vor primi o informare cu privire la raportul întocmit de Curtea de Conturi a României „Auditul performanţei achiziţiilor publice în UAT Municipiul Roman”.

Printre cele mai importante proiecte de hotărâre se numără cel privind aprobarea tarifelor pentru gestionarea câinilor comunitari, proiect privind stabilirea cuantumului chiriei aferentă locuinţelor ANL pentru titularii de contracte de închiriere sau proiectul privind aprobarea închirierii terenurilor agricole. Aleşilor li se cere aprobarea şi pentru aprobarea unui acord de parteneriat cu SC Dedeman SRL în vederea realizării unei statui a domnitorului Alexandu cel Bun – Giratoriul Dedeman – Poarta Nord a municipiului Roman.

În conformitate cu prevederile legii, la mapa de şedinţă vor fi anexate şi raportul de activitate pentru anul 2016 al Primarului Municipiului Roman şi raportul de activitate pentru perioada mandatelor 2008-2016 al Primarului Municipiului Roman.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate accesând următoarea adresă: http://primariaroman.ro/HCL-Pro.php. Şedinţa este una publică.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0