Prima paginăNeamt

Consilier județean executat de Fisc

Dimensiune text

Mai multe bunuri ale firmei E85 Impex SRL, administrată de Dorinel Ursărescu, sînt scoase la vînzare de Fiscul nemțean pe data de 25 iunie. Printre bunurile ce aparțin firmelor cu datorii din județ și care sînt scoase la vînzare de Fisc se numără inclusiv autoturisme și spații comerciale.

 

După ce a intrat în noua echipă de consilieri județeni nemțeni, Dorinel Ursărescu, membru al Uniunii Social Liberale, a ajuns pe mîna Fiscului. Administrația Finanțelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii Neamț a anunțat, la o zi după alegerile locale, că organizează o licitație pentru vînzarea mai multor bunuri ale firmei E85 Impex SRL Roman, administrată de consilierul județean.

Anunțul privind vînzarea bunurilor mobile ale firmei E85 Impex SRL, publicat pe data de 11 iunie, precizează că luni, 25 iunie, la ora 12, la sediul Direcției Generale a Finanțelor Publice Neamț, se vor vinde prin licitație o basculantă Man N3 – la prețul de pornire de 219.548 lei (exclusiv TVA), un aparat pentru determinarea calității aerului oclus – la prețul de pornire de 2.625 lei (exclusiv TVA), un aparat pentru determinarea permeabilității – la prețul de pornire de 9.589 lei (exclusiv TVA), o baie de apă Le Chatelier – la prețul de pornire de 1.411 lei (exclusiv TVA), o balanță de precizie – la prețul de pornire de 1.941 lei (exclusiv TVA), o etuvă precisă Air Concept 120 – la prețul de pornire de 2.309 lei (exclusiv TVA), un malaxor – la prețul de pornire de 5.156 lei (exclusiv TVA), o masă de solidificare – la prețul de pornire de 6.403 lei (exclusiv fără TVA), o masă vibrantă – la prețul de pornire de 1.578 lei (exclusiv TVA) și o presă de laborator – la prețul de pornire de 9.125 lei (exclusiv TVA). Dosarul de executare a firmei E85 Impex SRL a fost deschis în anul 2011. „Cînd îți merge prost, te mai și execută Fiscul. Unii spun că am drenat banii de la bugetul județului, dar această executare silită arată că realitatea este, de fapt, cu totul alta„, a precizat consilierul județean ales Dorinel Ursărescu.

Și alți contribuabili cu datorii se află în vizorul Fiscului în aceste zile. Pe 19 iunie, Administrația Finanțelor Publice Piatra Neamț încearcă să vîndă o gunoieră Man, fabricată în anul 2003, aparținînd societății Serv Com Albun SRL, la prețul de pornire de 34.442 lei, exclusiv TVA. De asemenea, pe data de 20 iunie, Administrația Finanțelor Publice Tîrgu Neamț vinde un teren arabil de 1.800 metri pătrați, situat în satul Săcălușești, din comuna Agapia, la prețul de pornire de 19.824 lei fără TVA. Terenul aparține firmei Gen Fier Construct SRL din Agapia.

Tot pe 20 iunie, Administrația Finanțelor Publice Roman vinde două autoturisme ale firmei romașcane Rapid Taxi – o Dacia Logan din 2005, la prețul de pornire de 10.450 lei, exclusiv TVA, precum și un Opel Vectra din 2003, la prețul de pornire de 15.525 lei, exclusiv TVA. Pe 21 iunie, Administrația Finanțelor Publice Roman scoate la vînzare, la prețul de pornire de 23.352 lei exclusiv TVA, un spațiu comercial compus din bufet și terasă, cu suprafața totală de 78,2 metri pătrați, situat pe peronul stației CFR Roman, pe un teren închiriat de la compania CFR SA Iași. Spațiul comercial aparține societății Genesis Prod Com SRL Roman. De asemenea, pe 28 iunie, Administrația Finanțelor Publice Piatra Neamț vinde mai multe bunuri ale firmei de televiziune prin cablu Cablu Line TV SRL Girov – aproape 30 de decodoare Romtelecom, Strong, Digi și Optibox, precum și 36 de unități de retransmisie TV.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0