Prima paginăPolitica

Conservatorii romaşcani au fost vizitaţi de preşedintele de partid

Dimensiune text

Daniel Constantin, preşedintele PC, a vrut să afle care este situaţia organizaţiei PC Roman. Conservatorii romaşcani se reorganizează, sub coordonarea lui Dan Pricope.

 

Foto: Daniel Constantin, Alexandru Mihai şi Dan Pricope.

 

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, s-a întâlnit, vineri, cu preşedintele PC Neamţ, Alexandru Mihai, şi cu preşedintele interimar al PC Roman, Dan Pricope.

Daniel Constantin i-a încurajat pe reprezentanţii PC Roman, care construiesc acum organizaţia, şi a luat pulsul filialei judeţene a partidului, în condiţiile în care uniunea din care face parte şi PC nu funcţionează la Neamţ, iar acest lucru este foarte vizibil în cadrul Consiliului Judeţean.

„PC a încercat să fie factorul de echilibru din USL, de fiecare dată când a fost nevoie. Avem cea mai tânără echipă din ţară şi am obţinut un scor neaşteptat la alegerile din 2012, deci organizaţia este una de viitor. Domnul deputat Cătălin Drăguşanu se pregăteşte intens şi sunt convins că va fi viitorul primar al municipiului Piatra Neamţ. În ceea ce priveşte municipiul Roman, aici avem un început de organizaţie foarte important şi pe mine mă bucură faptul că vin tineri, fiindcă noi mizăm foarte mult pe tineri, pe cei care au un alt aplomb. Acum, tinerii din Roman şi din Neamţ construiesc o organizaţie, iar la momentul oportun, electoratul le va da votul pe măsura muncii pe care-au prestat-o la nivelul organizaţiei. Eu nu pot decât să fiu alături de ei la toate evenimentele pe care le au şi să susţin întotdeauna, la nivel central, proiectele pe care ei le propun”, a afirmat Daniel Constantin, preşedintele PC.

Preşedintele PC Neamţ a precizat că fiecare persoană care a vrut să intre în partid a fost verificată, în sensul că nu au fost acceptaţi „traseiştii” politici. „Partidul Conservator nu face racolări. Cine-a venit către noi a fost bine primit, dar a existat, totuşi, un filtru, fiindcă mai sunt unii care zgâlţâie uşile la PC, dar nu avem nevoie chiar de orice persoană. Vreau să vă spun că 90% dintre oamenii care s-au înscris în PC Roman nu au făcut politică până acum”, a explicat Alexandru Mihai, preşedintele PC Neamţ.

Șeful conservatorilor romaşcani a spus că lucrează la reorganizare de mai bine de o lună. „În scurt timp, vom lansa public şi oficial organizaţia PC Roman. Deocamdată, căutăm un sediu adecvat unei activităţi politice şi care să fie accesibil cetăţenilor, uşor de identificat, şi lucrăm la reorganizarea filialelor din comunele arondate municipiului Roman, unde există organizaţii, dar trebuie reactivate. Vrem să atragem membri noi, care să îşi dorească ceea ce ne dorim şi noi: o politică bazată pe fapte, pe principii, şi nu pe şantaj sau jocuri de interese. De aceea suntem atenţi la cei care îşi exprimă intenţia de a se înscrie în partid, pentru că noi am ales PC fiindcă se diferenţiază, în sensul bun, de celelalte partide, şi vrem să păstrăm acest lucru”, a declarat Dan Pricope, preşedinte interimar al PC Roman.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0