HomePolitica

Conflict între foşti membri ai PDL Neamț

Membri ai fostului Partid Democrat-Liberal (PDL), care nu mai există din momentul fuziunii cu Partidul Naţional Liberal (PNL), au intrat în conflict după alegerile din 16 noiembrie. Fostul preşedinte al PDL Roman susţine că biroul politic al formaţiunii politice a fost dizolvat în secret, fără ca el să fie înştiinţat. „Am fost bun doar la muncă, în campanie. A fost o acţiune josnică, de care sunt revoltat. Am muncit în campanie, m-am implicat şi duminică, pe 16 noiembrie, în numărătoarea paralelă a voturilor, apoi am mers la Piatra Neamţ, la centralizarea rezultatelor. Acolo ne-am bucurat împreună şi ne-am felicitat reciproc. Luni, 17 noiembrie, am fost sunat de la Piatra Neamţ că trebuie să ne întâlnim şi să discutăm imediat. Am fost surprins, fusesem acolo cu câteva ore înainte, nu putem să vorbim atunci? Ce putea fi atât de urgent, de nu mai suporta amânare? Eu eram obosit, a fost o noapte albă. Am aflat care era urgenţa atunci când secretarul de la PDL Neamţ a venit şi mi-a comunicat că biroul politic al PDL Roman a fost dizolvat de conducerea judeţeană a partidului în data de 15 noiembrie”, a afirmat Vasile Beţianu, fost preşedinte interimar al PDL Roman.

Plecat în străinătate, preşedintele PDL Neamţ susţine că decizia este una corectă şi necesară. „Din luna martie şi până acum, domnul Beţianu nu a reuşit să completeze Biroul Politic al PDL Roman cu numărul necesar de membri. Am dizolvat  biroul în ultima zi în care se putea face acest lucru, deoarece, după data de 16 noiembrie nu mai există PDL şi PNL, există doar PNL, noul partid rezultat din fuziune. Iar noi, la nivel local, va trebui să ne întâlnim cu cei de la PNL şi să ne organizăm în cadrul noului partid”, a spus Alexandru Drăgan, preşedintele PDL Neamţ.

Comentarii

WORDPRESS: 4
  • Florin 8 ani ago

    A inceput „ciolaniada”… Ramineti pe faza, o sa fie veselie mare !

  • Alex 8 ani ago

    nici o ciolaniada… omu nu si-a facut biroul in atatea luni..

  • ionut 8 ani ago

    Alex , nu stii pe ce lume traiesti si cum se face politica in Romania,de ce nu l-au demis inainte de campanie ? Asa pur si simplu s-au folosit de un om cum fac multi in ziua de azi si dupa ce se vad cu sacii in caruta se fac ca nu te mai cunosc, hai sa fim realisti cu totii si sa intelegem ca nimic nu se schimba in tara asta plina de hiene.

  • Pai bine mai Vasile, toata lumea stia ca nu mai esti presedinte de partid, numai tu nu… :). Si ce fel de presedinte de partid ai mai fost si tu, ca te-au pus astia cand mai erau 5-6 membri cu tot cu tine :)……