Concursuri de protecție civilă pentru elevi

Luna mai va fi plină de evenimente pentru pompieri.

 

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență va organiza etapele zonale ale concursului „Prietenii pompierilor”, ediția 2012, în baza protocolului privind pregătirea în domeniul protecției civile a copiilor și elevilor din învățămîntul preuniversitar încheiat între Inspectoratul școlar al Județului Neamț și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț.

Competiția se va desfășura în perioada 8 – 11 mai. Prima dată vor concura elevii din zona Piatra-Neamț, apoi cei din zona Bicaz, ca, pe 10 mai, începînd cu ora 9.00, să fie rîndul elevilor din Roman să demonstreze nivelul de pregătire în domeniu. Vineri, 11 mai, vor concura elevii din zona Tîrgu Neamț.

După această competiție zonală, Compartimentul de Pregătire a Populației va trebui să pregătească etapa județeană a concursului „Cu viața mea apăr viața”, care va avea loc pe data de 21 mai, pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra-Neamț. La acest concurs vor participa, din zona Roman, echipajele care s-au clasat pe primele trei locuri la faza zonală a competiției. Astfel, la etapa dedicată elevilor de gimnaziu, vor participa echipajul Școlii „Calistrat Hogaș” din Roman, echipajul de fete al Școlii cu clasele I-VIII Buruienești și echipajul mixt al aceleași unități de învățămînt. La etapa dedicată liceelor vor concura echipajul Colegiului Tehnic „Petru Poni”, echipajul Liceului Teologic Romano-Catolic „Sfîntul Francisc de Assisi” și cel al Colegiului Național „Roman-Vodă”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!