Prima paginăRoman

Concursul de la spital a fost amânat din nou

Dimensiune text

În urma anulării concursului din 14-15 ianuarie pentru angajarea a 21 de asistenți medicali, Spitalul Municipal de Urgență Roman a publicat, pe site-ul instituției, un anunț de reorganizare a concursului.

 

 

Conform acestui anunț, concursul ar fi urmat să se desfășoare în zilele de 29 ianuarie, 30 ianuarie, 1 și 2 februarie. Primăria Roman a dispus un control care a avut ca obiect modul de organizare și legalitatea anulării concursului. Pe lângă deficiențele de organizare semnalate, raportul de control a mai arătat faptul că publicarea pe site a anunțului de reorganizare pe 17 ianuarie a fost făcută fără respectarea legii. Astfel, potrivit Hotărârii de Guvern 497/2010, publicarea anunțului trebuie făcută cu cel puțin 15 zile înainte de organizarea concursului, iar anunțul de reorganizare nu respectă termenul legal.
În consecință, Primăria Roman a cerut spitalului să retragă acest anunț, urmând ca organizarea concursului să fie stabilită la o dată ulterioară.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • SPAGA…SPAGA..SI IAR SPAGA INDEFEREND DE CULOAREA POLITICA

  • o bolnava 9 ani

   Sa speram ca nu se va mai crere spaga si se va desfasura concursul pe bune.

  • ANA 9 ani

   CAT DE IDIOT POTI FI,SE VEDE CA N-AI TREABA CU REALITATEA,AI CRESCUT DOAR DIN SPAGA SI MINCIUNA. IN SPITAL NU SE MAI PRACTICA SPAGA DE ANI BUNI. VOI ASTEA CARE COMENTATI AR TREBUI SA GANDITI CE SPUNETI.

 • Tanasa 9 ani

  Ana draga, Ana draga,Dar vorbeste-o lume-ntreaga Cate sume se mai baga Pe la doctori in desaga. Hai,pa!

 • anonims 9 ani

  ana draga se vede ca esti tu rupta de realitate,intr-adevar sunt persoane care intra pe dreptate si eu am intrat in urma cu cativa ani fara sa dau nimic nimanui si sunt persoane care isi cumpara locul altfel nu s-ar fi iscat scandalul asta care este iar concursul nu s-ar fi anulat.