Concert Voltaj „Ca la 20 de ani”, la Shopping City Piatra Neamț

HomeTimp liber

Concert Voltaj „Ca la 20 de ani”, la Shopping City Piatra Neamț

 

Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte pe scena din parcarea Shopping City Piatra Neamț, în data de 24 octombrie, ora 19:00, în cadrul show-ului „Ca la 20 de ani”, informează organizatorii.

Concertul de la Shopping City Piatra Neamț face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Sibiu, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

În 2016, Voltaj a lansat albumul „X”, material care conține 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”.

Hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru piesa „Cred că-s HIP”, apoi a lansat, alături de peste 200de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul „Dincolo de stele”.

La finalul lui 2017, VOLTAJ și Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea”, o poveste emoționantă însoțită de un videoclip realizat de Roman Burlaca. În noiembrie 2018, a lansat „Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului. Vara aceasta, Voltaj a cântat pe o barcă în parcarea unui complex de birouri și a lansat „Las tot”, un îndemn la relaxare, distracție și vacanță.

„Vino și tu să cânți și să dansezi pe cele mai cunoscute hituri Voltaj și să descoperi noile piese de pe ultimul lor album: «Ca la 20 de ani»!”, este invitația adresată de organizatori.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0