Prima paginăPolitica

Neamţul şi Moldova votează Iohannis preşedinte

Dimensiune text

COZMANCIUC: Neamțul și Moldova trebuie să își decidă viitorul!

MRU: Votul de pe 2 și de pe 16 noiembrie este o șansă de schimbare!

DSC_0305Preşedintele PNL Neamţ, Mugur COZMANCIUC şi fostul premier Mihai Răzvan UNGUREANU s-au întâlnit cu nemţenii din Târgu Neamţ, Roman şi Piatra Neamţ, într-una din ultimele acţiuni de campanie.

Cei doi au făcut un apel la nemţeni pentru a-l vota pe Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni, atât duminică, pe 2 noiembrie, dar şi pe 16 noiembrie.

Liderul PNL Neamţ, Mugur COZMANCIUC, a afirmat că județul Neamț are nevoie să fie parte a unui program de țară, care să stipuleze că autostrada care leagă Moldova de Ardeal și de Europa trece prin Neamț, dar şi că județul are nevoie de investiții care să ducă la creearea de locuri de muncă.

„Proiectul de țară trebuie să aibă la bază un program economic bazat pe seriozitate, corectitudine și predictibilitate, votăm pentru următorii 10- 20 de ani. Neamțul și Moldova trebuie să își decidă viitorul! Acum ori niciodată avem ocazia să votăm cu inima deschisă un om care poate să scoată moldovenii din sărăcie! În ziua votului trebuie să fim atenți să nu lăsăm pe nimeni să ne fure speranța. Transmitem un singur mesaj: Moldova trebuie să fie unită, iar județul Neamț, Moldova trebuie să înțeleagă un lucru, trebuie să alegem direcția Vestului”, a spus liderul PNL Neamţ, Mugur COZMANCIUC.

DSC_0242“Votul de pe 2 și de pe 16 noiembrie este o șansă de schimbare, românii au oportunitatea să aleagă bine sau PSD care nu a avut niciodată niciun Dumnezeu!  Votul nu este doar un drept, este și o obligație. O obligație față de noi, față de copiii noștri. O obligație față de cei care s-au sacrificat, având adânc în inimă crezul că România va fi o țară a oamenilor demni și responsabili. Un singur vot înseamnă o șansă imensă pentru noi și pentru țara noastră. Dacă refuzăm să înțelegem asta, înseamnă să ne lăsăm controlați de o clasă politică coruptă, al cărei singur scop este să își mențină puterea și să își conserve privilegiile”, a spus, la rândul său, Mihai Răzvan UNGUREANU.

Senatorul Eugen Țapu – NAZARE a declarat că: ”mă adresez direct nemțenilor și romașcanilor să meargă la vot, iar dacă își doresc în continuare sărăcie, stagnare să voteze stânga, iar dacă ei doresc un locuri de muncă, progres și normalitate să voteze Klaus Iohannis.”

Deputatul Radu SURUGIU la rândul său îndeamnă generația viitoare să meargă la vot : ” pietreni, vă invit cu speranță să mergeți în această duminică la vot și să votați candidatul care vorbește de viitorul nostru și tinerei generații. Eu votez pentru o Românie normală, în care președintele să fie un model de seriozitate, consecvență și lucru bine făcut. Hai să votăm singur candidat care a demostrat toate aceste lucruri: Klaus Iohannis.”

30 octombrie 2014

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0