HomeComunicate

Comunicat de presă

Joi, 30 iulie, la sediul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Neamţ a avut loc o conferinţă de presă susţinută de cei doi copreşedinţi, Ion Asaftei, respectiv Alexandru Mihai, conferinţă pe parcursul căreia au fost prezentate ultimele evoluţii în plan politic şi organizatoric la nivelul filialei judeţene.

Au fost prezentate mecanismele statutare de funcţionare ale ALDE Neamţ până la 1 ianuarie 2017 şi organismele de lucru: Biroul Executiv Judeţean, Biroul Politic Teritorial şi Comisia tehnică de fuziune, toate acestea fiind menite a aplica măsuri eficiente la nivelul fiecărei organizaţii în parte, în vederea implementării liberalismului ca politică de centru-dreapta, în beneficiul cetăţenilor şi a mediului de afaceri.

Filiala judeţeană ALDE Neamţ îşi propune, pe termen mediu şi lung, să devină a treia forţă politică, o alternativă reală la PSD şi PNL.

ALDE Neamţ a adus în atenţie problemele reale ale judeţului, precizând că sprijină mediul de afaceri, inovaţia şi iniţiativa, atragerea de fonduri europene şi încurajarea investiţiilor. S-a reamintit, totodată, şi de proiectul Incubatorului de afaceri din judeţul Neamţ.

Actuala echipă beneficiază de sprijinul deputatului Cătălin Drăguşanu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte ALDE la nivel naţional.

Biroul de presă ALDE Neamţ

Comentarii

WORDPRESS: 0