HomeRural

Comuna Dulcești implementează cu succes proiecte

Administrația publică de la Dulcești are de finalizat, în acest an, lucrările de asfaltare a unor drumuri comunale, lucrările la dispensarul uman din satul Cîrlig și de schimbare a acoperișurilor de la școlile din satele Cîrlig, Corhana și Poiana.

 

 

Avem aprobat un proiect important pentru comuna noastră, care vizează asfaltarea a opt kilometri de drum comunal, care leagă satele Dulcești și Corhana, precum și dumurile din intravilanul satului de centru„, a spus Constantin Foltea, primarul comunei Dulcești.
Autoritățile locale au obținut finanțare și pentru realizarea proiectului de alimentare cu apă și canalizare în satul Dulcești, care constă în realizarea a șase kilometri de rețea de aducțiune a apei pentru gospodăriile situate pe drumul național.

Construcția unei biserici în satul Corhana, destinate comunității ortodoxe, va fi finanțată din bugetul administrației locale.
În acest moment, ortodocșii din satul Corhana nu au un lăcaș de cult al lor, de aceea vom sprijini ridicarea unei biserici în acest sat„, a mai spus primarul comunei Dulcești.

Comentarii

WORDPRESS: 0