Componenți ai Campioanei Europei Steaua ’86, în meci demonstrativ la Roman

Home

Componenți ai Campioanei Europei Steaua ’86, în meci demonstrativ la Roman

 

Joi, 1 iunie, baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Roman a fost gazda unui meci demonstrativ de mini-fotbal în care echipa LPS Roman, câștigătoare a Cupei 1 Iunie la mini-fotbal în acest an, a întâlnit o echipă „old-boys” din care au făcut parte componenți ai Stelei ’86, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni – Ștefan Iovan, Adrian Bumbescu sau Mihail Majearu -, cărora li s-au alăturat fostul internațional dinamovist Dănuț Lupu, precum și Eugen Trică, fost campion al României cu Steaua și CFR Cluj.

Partida, presărată cu numeroase faze care au făcut deliciul spectatorilor prezenți în număr mare în tribunele terenului LPS, s-a încheiat la egalitate. Spectacolul sportiv nu putea fi complet dacă nu se executau și lovituri de departajare. După meci, foștii campioni au făcut fotografii și au oferit autografe romașcanilor.

La final, au fost premiați participanții competiției inter licee la mini-fotbal „Cupa 1 Iunie”, la care au participat elevi ai liceelor romașcane – Colegiul Național „Roman-Vodă”, Liceul Teologic Romano-Catolic „Sf. Francisc de Assisi” din Roman, Colegiul Tehnic „Danubiana”, Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Liceul cu Program Sportiv Roman, Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și Liceul Teologic „Episcop Melchisedec” -, competiție câștigată de echipa LPS Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0