Prima paginăSport

Competiții de tenis și de înot la Roman, la începutul lunii decembrie

Competiții de tenis și de înot la Roman, la începutul lunii decembrie

Dimensiune text

 

Două competiții sportive, de tenis și de înot, vor avea loc la Roman, pe 2 decembrie. Organizatorii acestora solicită sprijin municipalității pentru buna desfășurare a evenimentelor sportive.

Asociaţia Club Sportiv ,,SENSE” Roman solicită un sprijin financiar pentru organizarea Turneului de tenis ,,Trofeul Smirodava” de categoria A pentru copii de 12 ani, fete și băieți, înscris în calendarul competiţional al Federației Române de Tenis, care va avea loc la Roman, în data de 2 decembrie 2017, la baza sportivă a clubului de tenis. Pentru buna desfășurare a acestei manifestări sportive, respectiv pentru: achiziționarea de cupe, medalii şi mingi de tenis, necesare premierii câștigătorilor, se propune Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe suma de 2.000 lei pentru acoperirea parțială a cheltuielilor cu organizarea Turneului de tenis ,,Trofeul Smirodava”.

Asociaţia ,,Clubul Sportiv Sporting” Roman solicită un sprijin financiar pentru organizarea competiţiei sportive ,,Cupa 1 Decembrie” la înot, ediţia a IV-a, pe categorii de vârstă 5-14 ani, fete și băieți, care va avea loc la Bazinul de Înot Roman, în data de 2 decembrie 2017. Competiţia sportivă şi este de nivel regional, la care sunt aşteptaţi să participe copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani din municipiul Roman, Piatra Neamţ, Gherăeşti, Paşcani şi Tîrgu Frumos. Pentru buna desfășurare a acestei manifestări sportive, respectiv pentru achiziționarea de diplome și medalii, necesare premierii câștigătorilor, se propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe suma de 1.000 lei pentru acoperirea parțială a cheltuielilor cu organizarea competiţiei sportive – ,,Cupa 1 Decembrie”, care va avea loc la Bazinul de Înot din Roman.

Proiectul de hotărâre ce include cele două solicitări va fi discutat de consilierii locali romașcani în ședința ordinară de marți, 28 noiembrie.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0