Prima paginăCultural

Comedia românească „Pup-o, mă!”, pe 1 decembrie la Casa de Cultură

Comedia românească „Pup-o, mă!”, pe 1 decembrie la Casa de Cultură

Dimensiune text

 

 

Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman și Asociația Culturală Pro-Loco îi invită pe romașcani sâmbătă, 1 decembrie, să vizioneze, de la ora 18, filmul românesc „Pup-o, mă!”.

„Sărbătorim Centenarul Marii Unirii râzând româneşte! Tradiții, peisaje pitorești, personaje încântătoare și mai ales umor autentic românesc au fost adunate în filmul «Pup-o, mă!», o comedie savuroasă care redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație, face haz de necaz. Se iau trei flăcăi strașnici, care au trăit de când se știu la stână, două mândre de oraș, aflate într-un mare impas, și un baci hapsân. Tradiția spune că mândra pupată de Ziua Lânii rămâne a ta pe viață. Bică (Cosmin Seleși), Tică (Alin Panc) și Horică (Alexandru Pop) au trecut de mult timp de vârsta însurătorii, dar mai au o șansă anul acesta și trebuie să profite de ea. Tot ce au de făcut este să meargă în sat, de Ziua Lânii și să pupe câte o fată. Tradiția spune că mândra pupată în această zi de sărbătoare rămâne a ta pe viață! Pare simplu? Nu este deloc! Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când totul pare pierdut, două mândre își fac o apariție de zile mari. Acum încep problemele, ei sunt 3, ele 2, apare și un strigoi, se aud împușcături, ziua e pe cale să se sfârșească, fetele de oraș nu sunt de nasul lor. Le vor pupa? Cine va rămâne fără pereche?”, este invitația lansată de organizatori.

Preţul unui bilet este de 15 lei, iar biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură, începând de luni, 19 noiembrie, în intervalul orar 9:00 – 18:00.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0