Prima paginăCultural

Comedia „Cabina actorilor”, pe scena Casei de Cultură din Roman

Comedia „Cabina actorilor”, pe scena Casei de Cultură din Roman

Dimensiune text

 

Marți, 16 mai, de la ora 19, romașcanii sunt invitați la un nou spectacol de teatru, la Casa de Cultură din Roman. Îndrăgitul solist de muzică uşoară Cătălin Crişan vine la Roman în postura de scenarist şi actor de teatru de comedie, în spectacolul „Cabina actorilor”, în regia lui Felix Crainicu. Din distribuție mai fac parte: Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu și Alexandra Sălceanu.

„Cabina actorilor este povestea a patru actori care trebuie să joace o comedie. Problemele apar în momentul în care întâmplările din vieţile personale încep să îi afecteze nu doar în afara scenei, ci şi în timpul spectacolului.  Dramatismul de la cabine contrastează flagrant cu umorul spumos din timpul scenelor de teatru. Vă aşteptăm cu drag!”, este invitația lansată de reprezentanții Casei de Cultură din Roman.

Biletele s-au pus în vânzare la casieria unităţii, iar preţurile sunt următoarele: pentru elevi, în grup organizat – 15 lei de persoană, pentru pensionari – 35 de lei de persoană, iar pentru adulţi, 50 de lei de persoană.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0